Aras Holding Başkanı Celal Aras Toprağa Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Ekonomi

Aras Holding Başkanı Celal Aras Toprağa Verildi

Aras Holding Başkanı Celal Aras Toprağa Verildi
01.02.2008 15:11

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras'ın Cenazesi İstanbul'da Toprağa Verildi.

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Celal Aras için ilk tören, Beykoz Kavacık'taki Aras Holding binasında gerçekleştirildi. Törenin ardından Aras'ın cenazesi, Teşvikiye Camii'ne getirildi.

Aras'ın cenazesi, camide öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine eşi Meral, kızı Evrim, oğlu Baran Aras ve yakınlarının yanı sıra, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü yöneticileri, Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjevic, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, eski TBMM Başkanı İsmet Sezgin, iş adamı Çetin Nuhoğlu ve Aras Cargo çalışanları katıldı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın çelenk gönderdiği törende, Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı oyuncuları da hazır bulundu. Törende Aras için bir taziye defteri de açıldı.

Aras'ın tabutunun bir kısmının Fenerbahçe bayrağı ile sarılı olduğu görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Aras Holding Başkanı Celal Aras Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement