Atamalar - Çeşitli Sektörlerde Şirket Yönetimleri Yenilendi - Son Dakika
Ekonomi

Atamalar - Çeşitli Sektörlerde Şirket Yönetimleri Yenilendi

Atamalar - Çeşitli Sektörlerde Şirket Yönetimleri Yenilendi

– Türkiye genelinde, çeşitli sektörlerden, çeşitli büyüklükte şirketler, üst yönetimlerindeki çeşitli pozisyonlara atamalar gerçekleştirdi.

20.05.2019 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– Türkiye genelinde, çeşitli sektörlerden, çeşitli büyüklükte şirketler, üst yönetimlerindeki çeşitli pozisyonlara atamalar gerçekleştirdi.

Lila Group: Pazarlama Grup Müdürü görevine Ali Erdem Bula atandı

Türkiye'nin önde gelen hijyenik temizlik kağıdı üreticisi Lila Group'un Pazarlama Grup Müdürü Ali Erdem Bula oldu. Bula, Lila Group'un ürün gamında yer alan Sofia, Maylo, Berrak ve Nua Professional markalarının yurt içi ve yurtdışı pazarlama ve ticari pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Bula, 2013-2018 yılları arasında Evyap'ta sırası ile Kıdemli Marka Müdürü, Pazarlama Müdürü, Yurtdışı Pazarlama Müdürü ve Kategoriler Pazarlama Müdürü olarak birçok marka için strateji ve ürün proje yönetimlerini yürüttü. Ali Erdem Bula son olarak 2018-2019 yılları arasında Hayat Kimya'da Türkiye pazarının da dahil olduğu 12 iştirak ve 40'dan fazla ihracat ülkesinde pazarlamadan sorumlu Global Pazarlama Müdürü olarak çalıştı.

Godiva: İngiltere, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye bölgesi başkanlığı görevine Olivier de Mendez atandı

Godiva'nın İngiltere, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye bölgesinin başkanı Olivier de Mendez oldu. de Mendez görevinde, yeni ürün ve kategori geliştirmeye ve dağıtım kanallarına ivme kazandırmaya odaklanacak. "Üstün liderlik kabiliyetleriyle Olivier'in Godiva ailemize katılmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz" diyen Godiva CEO'su Annie Young-Scrivner sözlerine şöyle devam etti:

"Uzun yıllardır büyük ölçekli global markalarla çalışma deneyimi sayesinde İngiltere ve Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye pazarları hakkında elde ettiği derinlemesine bilgi önümüzdeki altı yıl içinde işimizi beş katı büyütürken bize inanılmaz bir değer katacak. Olivier, Godiva için en önemli önceliklerimiz olan geleceğin yeteneklerini ve performansa dayalı bir kültür geliştirmeye kendini adamış, gerçek anlamda ilham veren bir lider."

Avon: Türkiye & Ortadoğu ve Kuzey Afrika Finans Grup Direktörü görevine Mehmet Erol atandı

Kozmetik şirketi Avon Türkiye & Orta Doğu ve Kuzey Afrika Finans Grup Direktörü Mehmet Erol oldu.

Central Florida Üniversitesi Finans ve Yatırım Yönetimi Bölümü'nden 1997 yılında mezun olan Mehmet Erol, kariyerine ABD'de Morgan Stanley & Dean Witter'da Şirket Birleşmeleri ve Satın almalar Bölümü'nde Finansal Analist olarak başlamış, 2 yıl çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönerek Finansbank'ta Kurumsal Krediler Biriminde bir yıl Analist olarak çalıştı. 2013-2015 yılları arasında kendi işini kuran Mehmet Erol, sonrasında iki yıl kadar Antalya merkezli AGT Gıda'nın CFO'su olarak görev aldı. 2017'de Amsterdam'a taşınan Erol, Fronterra'da EMEA Bölgesi Finans Direktörü olarak çalıştı.

British American Tobacco: Türkiye & Kuzey Afrika (TNA) Bölgesi Hukuk ve Kurumsal İlişkiler Direktörlüğü görevine Murat Güven atandı

Yaklaşık 17 yıl British American Tobacco'da (BAT) farklı ülkelerde önemli görevler üstlenen Murat Güven, BAT Türkiye & Kuzey Afrika (Turkey & North Africa) Bölgesi Hukuk ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Hukuk ve Kurumsal İlişkiler Direktörü oldu. 2002 yılından bu yana BAT bünyesinde çalışan Güven; Güney Kore, Vietnam, İngiltere Genel Merkez, Mısır ve son olarak da Endonezya dahil olmak üzere birçok coğrafyada hem ülke bazında hem de bölge rollerinde üst düzey görevlerde başarılı bir hukuk ve kurumsal ilişkiler kariyeri inşa etti.

Kanyon: Yönetim İşletim Yönetim İşletim ve Pazarlama Genel Müdürlüğü görevine Tuncer Kınıklı atandı

Tuncer Kınıklı, Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama Genel Müdürü olarak görevine başladı. İş dünyasında 30 yıllık bir tecrübeye sahip olan ve İş Bankası ve iştiraklerindeki yatırımlarda üst pozisyonlarda görev alan Kınıklı, son olarak aynı kuruluşta İstanbul Projeler Direktörü olarak çalıştı. Aynı zamanda AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi, AYD'nin Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Başkanlığı ve ICSC'nin Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Üyesi olan Tuncer Kınıklı, 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle Kanyon Yönetim İşletim ve Pazarlama Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Deloitte: Şirket ortağı ve siber Risk Danışmanlığı Liderliği görevine Burak Sağdıç, İş Riski Hizmetleri Direktörü görevine Ayşe Sencoğlu atandı

Denetim, vergi, yönetim danışmanlığı, risk danışmanlığı ve finansal danışmanlık hizmetleriyle Türkiye'de faaliyet gösteren Deloitte, Risk Danışmanlığı ekibini iki yeni isimle güçlendiriyor. Yeni atamalar doğrultusunda Burak Sadıç "şirket ortağı" ve Siber Risk Danışmanlığı Lideri, Ayşe Sencoğlu da İş Riski Hizmetleri Direktörü olarak görev yapacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Atamalar - Çeşitli Sektörlerde Şirket Yönetimleri Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement