Atasay, Bağdat Caddesi'nde Mağaza Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Atasay, Bağdat Caddesi'nde Mağaza Açtı

Atasay, Bağdat Caddesi\'nde Mağaza Açtı

Kuyumculuk Sektöründe 70. Yılını Kutlayan Atasay Kuyumculuk, Türk Kuyumculuk Sektöründe İlk Kez Uygulamaya Başlattığı "Mağazacılık" Ağını Genişletmeye Devam Ediyor. 2007 Yılı İçinde Türkiye'nin Dört Bir Yanında Toplam 21 Mağaza Açan Atasay Kuyumculuk, 2008 Yıl Sonuna Kadar 40 Yeni Mağaza Açmayı Hedefliyor.

23.11.2007 17:14

Kuyumculuk sektöründe 70. yılını kutlayan Atasay Kuyumculuk, Türk kuyumculuk sektöründe ilk kez uygulamaya başlattığı "mağazacılık" ağını genişletmeye devam ediyor. 2007 yılı içinde Türkiye'nin dört bir yanında toplam 21 mağaza açan Atasay Kuyumculuk, 2008 yıl sonuna kadar 40 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Atasay Kuyumculuk'un, alışverişin kalbinin attığı Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki mağazasının açılışı bugün gerçekleşti. Açılışta, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe futbolcularından Roberto Carlos, Atasay Kuyumculuk CEO'su Cihan Kamer, Atasay Kuyumculuk Genel Koordinatörü Çiğdem Kamer ve mağaza yöneticileri hazır bulundu.

Bağdat Caddesi'ndeki mağazada Atasay'ın dünya moda trendlerinin çizgilerini yansıtan zengin ürün gamındaki altın ve pırlantalı mücevherler, şıklıklarına özen gösteren hanımların beğenisine sunuluyor. Atasay, altın ve pırlantadaki geniş ürün yelpazesinin yanında özel günler için tasarlanan koleksiyonları ve Anadolu kültürünün zenginliklerini yansıtan Yaşayan Anadolu Takıları Koleksiyonu'ndan örneklerle Bağdat Caddesi'ndeki mücevher tutkunlarının değişmez adresi olmayı hedefliyor.

Atasay Kuyumculuk'un 115. mağazası olan Bağdat Caddesi Mağazası açılışında Atasay Kuyumculuk CEO'su Cihan Kamer, Atasay'ın 70. yıldönümü onuruna 2007 yılı içinde Türk kadını için pek çok yeniliğe imza attığını belirtti. Uluslararası marka olma yolunda gerçekleştirdikleri projelere de değinen Cihan Kamer şunları söyledi: "70. kuruluş yıldönümümüz onuruna Şubat ayında lüksün demokratikleştirilmesi yolunda tektaşı daha ulaşılır kılmak adına tektaşta 36 taksit kampanyası başlattık. Kuyum sektörünün öncü

firması olarak sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, yüzde 50'ye varan fiyat avantajı sunduğumuz outlet mağazamızı Haziran ayında açtık. Ağustos ayında yine bir ilk gerçekleştirerek, her ayın 6. günü seçili ürünlerde fırsat sunduğumuz 'Altıncı Gün'de Altın Fırsatlar' uygulaması ismiyle maliyetine satış dönemini başlattık. Atasay olarak, markalaşma ve pazarlama alanındaki önü projelerimizin yanı sıra mağaza ağımızı da her geçen güçlendiriyoruz. İlk butik konseptli mağazamız olan Atasay Boutique'i Ekim

ayında İstinye Park'ta tüketicilerimiz ile buluşturduk."

Atasay, 2010 yılına kadar yurtiçinde 50, yurtdışında da 50 tane olmak üzere toplam 100 mağaza açmayı hedefliyor.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Atasay, Bağdat Caddesi'nde Mağaza Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement