"Avea Football Fever"ın Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Ekonomi

"Avea Football Fever"ın Şampiyonu Belli Oldu

"Avea Football Fever"ın Şampiyonu Belli Oldu

Avea'nın Üniversitelerarası Sanal Futbol Festivali Kapsamında Gerçekleştirilen Futbol Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu.

14.06.2008 11:38

Avea'nın üniversitelerarası sanal futbol festivali kapsamında gerçekleştirilen futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Dün gerçekleşen final karşılaşmalarının ardından şampiyon olan Osmangazi Üniversitesi öğrencisi Alper Yaman ve festivalin ikincisi Selçuk Üniversitesi öğrencisi Devrim Karadana'ya Avea CEO'su Cüneyt Türktan tarafından ödülleri sunuldu.

Avea sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen sanal futbol festivali, Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversiteli gençleri eğlence ve futbolla buluşturdu. Avea, 28 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve Türkiye genelinde 10 üniversiteyi kapsayan "Avea Football Fever" festivali ile gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Toplam 45 bin gencin katıldığı festivalde futbol turnuvaları, yarışmalar ve gösteriler düzenlendi.

Festival kapsamında gençlerden büyük ilgi gören Play Station Penaltı Oyunu ve Play Station 2008 Futbol Turnuvası'na toplam 440 genç katıldı. Avea Futbol Fever 2008 Futbol Turnuvası kapsamında oynanan maçların sonunda finale kalan takımlar, dün gerçekleşen final maçında karşılaştı. Kıyasıya mücadeleyle geçen maçın sonucunda Osmangazi Üniversitesi 1.'si Alper Yaman şampiyon oldu. Maçın ardından, Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Tayfun Okter, Avea Pazarlama İletişimi Direktörü Özlem Akbayır ve Stratejik Planlama Direktörü Tunç Berkman'ın katılımıyla düzenlenen törende iki turnuvanın da kazananlarına Avea CEO'su Cüneyt Türktan tarafından ödülleri verildi. Futbol Turnuvası'nın üniversite birincileri Play Station 3 oyun konsolü kazanırken turnuvanın şampiyonu Alper Yaman, tüm masrafları karşılanarak Almanya'da gerçekleştirilecek World Cyber Games'e gitme hakkı kazandı. Turnuvada ikinci olan futbol tutkunu Devrim Karadana ise 32'' Sony LCD TV ile ödüllendirildi.

Final müsabakalarının açılış konuşmasını yapan Avea Pazarlama İletişimi Direktörü Özlem Akbayır, geleneksel hale gelen Avea Futbol Fever festivali ile ilgili olarak, "Gençler ve futbol, Avea olarak bizim en çok önem verdiğimiz alanlar arasında yer alıyor. Dört büyüklerin sponsoru olarak bu festival ile gençleri dünyanın en eğlenceli sporlarından biri olan futbolla buluşturmayı ve gençlere Avea kullanıcısı olmanın ayrıcalığını yaşatmayı amaçladık. Bu yılki festivalimize 45 bin öğrenci katıldı, bu sayıda öğrenciye ulaşmak bizim için çok önemli. İşte bugün geldiğimiz noktada hedeflerimize ulaşırken aynı zamanda gençler arasında spor kültürünün yaygınlaşmasına da katkımız olduğunu görüyoruz. Bu bizim için çok gurur verici" şeklinde konuştu.

(CY-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi 'Avea Football Fever'ın Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement