Ayyıldız "Market Çılgınlığı, Bakkal Amcalarımızın Ekmeğini Tehdit ediyor" - Son Dakika
Ekonomi

Ayyıldız "Market Çılgınlığı, Bakkal Amcalarımızın Ekmeğini Tehdit ediyor"

Ayyıldız "Market Çılgınlığı, Bakkal Amcalarımızın Ekmeğini Tehdit ediyor"

Siirt'te Bakkallar ve Bayiler Odası Seçimi Yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçimde, eski başkan Rıfat Ayyıldız tekrar seçildi.

27.01.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Bakkallar ve Bayiler Odası Olağan Genel Kurulu Seçimi yapıldı. Siirt Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan seçime ilgi büyüktü. İl merkezinde bulunan 738 bakkal sahiplerinin yanı sıra 700bayinin katıldığı seçimde, Rıfat Ayyıldz tek liste halinde seçimi kazandı.

Seçim öncesi açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Rıfat Ayyıldız, esnafları oda olarak çok iyi bildiklerini ve sorunları hakkında sürekli birlik ve beraberlik içinde olduklarını açıkladı. Ayyıldız, "Bugün burada bakkalların şölenine geldik, buğu burada hasbahal etmeye, dertlerimizi anlatmaya, çözümler üretmeye geldik. Biliyorsunuz ki göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizler için çalıştık, sizler için mücadele ettik. Sesimizi sadece Siirt'te değil, tüm Türkiye'de duyurduk. Kavgadan yana değil, çözüm üretmekten yana tavır koyduk. Market ve süpermarket çılgınlığı, gariban bakkal amcamızın ekmeğini tehdit ediyor. Bu noktada birlik olursak, akıllı davranırsak, birleşirsek, güçlenirsek bu gidişata dur diyebiliriz" dedi.

Siirt Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına Mehmet Rifat Ayyıldız, Yönetim Kurulu asil üyeliklerine İzzet Yavuz, Şefik Özevin, M. Sıddık Sevgi, Najet Veral, Mert Özgen, M.Şefik Zamur olarak belirlendi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Ayyıldız 'Market Çılgınlığı, Bakkal Amcalarımızın Ekmeğini Tehdit ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement