Bakan Albayrak, İş İnsanları ve Stk Temsilcileriyle İstanbul'da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Ekonomi

Bakan Albayrak, İş İnsanları ve Stk Temsilcileriyle İstanbul'da Bir Araya Geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iş insanları ve iş dünyasındaki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile İstanbul'da istişare toplantısı gerçekleştirdi.

24.07.2018 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iş insanları ve iş dünyasındaki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile İstanbul'da istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Twitter hesabından toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Albayrak, "Politikalarımız kapsamında; orta vadeli programın hazırlanması için ekonomi alanındaki tüm paydaşlarımızla istişare toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Bugün iş insanlarımız ve iş dünyamızdaki sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerinin değerlendirmelerini dinledik." ifadelerini kullandı.

Toplantıya TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıogˆlu, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, TİM Başkanı İsmail Gu¨lle, TÜRSAB Başkanı Firuz Barboros Bagˆlıkaya'nın yanı sıra, işadamları Murat U¨lker, Hu¨snu¨ O¨zyegˆin, Ali Kibar, Vahap Ku¨c¸u¨k, Ferit S¸ahenk, Nihat O¨zdemir, Ahmet C¸alık, Bu¨lent Eczacıbas¸ı, Ahmet Nazif Zorlu, Fuat Tosyalı, Hamdi Akın, Mehmet Ali Aydınlar, Hasan C¸olakogˆlu, Abdullah Tivnikli, Cemal Kalyoncu, Abdu¨lkadir Konukogˆlu, Mehmet Torun, Kazım Tu¨rker, Tuncay O¨zilhan, Ahmet Firuzhan Kanatlı ve Mehmet Cengiz'in katıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bakan Albayrak, İş İnsanları ve Stk Temsilcileriyle İstanbul'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement