Bandırma Ticaret Odası Başkanı Kocaman, Türk-Fas İş Konseyi Başkanlığına Seçildi - Son Dakika
Ekonomi

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Kocaman, Türk-Fas İş Konseyi Başkanlığına Seçildi

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Kocaman, Türk-Fas İş Konseyi Başkanlığına Seçildi

Balıkesir'in Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Afrika İş Konseyleri çatısı altında faaliyet gösteren Türk-Fas İş Konseyi başkanlığına seçildi.

18.09.2012 18:34

Balıkesir'in Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocaman, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk- Afrika İş Konseyleri çatısı altında faaliyet gösteren Türk- Fas İş Konseyi başkanlığına seçildi.

Türkiye'nin yabancı ülkeler ve uluslar arası topluluklarla olan ekonomik, ticari, sınai ve mali ilişkilerini izlemek, bu ilişkilerin kurulmasına ve geliştirilmesine yardımcı olmak için kurulan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunun bir kolu olan Türk-Fas İş Konseyinde başkanlık görevini yürütecek olan Osman Kocaman, iki ülkenin iş ilişkilerinin geliştirilmesi yönünde çalışmalarda bulunacak.

Osman Kocaman'ın iki yıldır DEİK temsilciliği görevinin yanı sıra Türk-Fas İş Konseyinde aldığı görev ile de oda üyelerinin yurtdışı bağlantılarıyla beraber özellikle Fas ve Kuzey Afrika bölgesinde iş imkanlarının aratırılıp harekete geçilmesi konusunda katkı sağlaması bekleniyor. Kocaman'ın konsey faaliyet planının ilk icraatı olarak Fas ve Moritanya'ya düzenlenecek Türk işadamları heyetine başkanlık edeceği belirtildi.

Gezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Bandırma Ticaret Odası ve Türk-Fas İş Konseyi Başkanı Osman Kocaman, Bandırma ve çevresindeki ihracat potansiyeli olan firmaların bu fırsatları değerlendirmesini istedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bandırma Ticaret Odası Başkanı Kocaman, Türk-Fas İş Konseyi Başkanlığına Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement