Boya Sektörü "Paintistanbul"a Hazırlanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boya Sektörü "Paintistanbul"a Hazırlanıyor

Boya Sektörü "Paintistanbul"a Hazırlanıyor
05.08.2014 11:55  Güncelleme: 11:52

Boya Sanayicileri Derneği ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresinin 3'üncüsü, İstanbul'da düzenlenecek.

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 – 25 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

BOSAD açıklamasına göre, dernek, gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye'yi üretim üssü haline getirmek amacıyla paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsünü hayata geçirecek.

Bu yıl, "Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 – 25 Ekim 2014 tarihlerinde CNR Expo İstanbul'da yapılacak fuar, Türkiye'nin en büyük boya üreticileri ile hammadde firmalarını aynı çatı altında buluşturacak. Fuara Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, Hindistan ve Çin gibi ülkelerden çok sayıda firma katılacak.

BOSAD ve CNR Expo iş birliğiyle düzenlenen fuar, inşaat, sanayi, mobilya, otomotiv, deniz boyaları gibi sektörün farklı alt kollarında üretim yapan firmalara, mürekkep üreticileri ve hammadde tedarikçilerine ev sahipliği yapacak. Paintistanbul ayrıca sektöre hizmet veren ekipman üreticileri, ambalaj, lojistik, sigorta ve banka kuruluşlarının karar mercileriyle üniversite ve ilgili akademik kurumları bir araya getirmeyi hedefliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Boya Sektörü 'Paintistanbul'a Hazırlanıyor - Son Dakika


Advertisement