Büyük Veri 'C Level Club'ta Masaya Yatırılıyor - Son Dakika
Ekonomi

Büyük Veri 'C Level Club'ta Masaya Yatırılıyor

Büyük Veri \'C Level Club\'ta Masaya Yatırılıyor

Pazarlama sektörünün öncü dergisi Marketing Türkiye tarafından, pazarlama iletişimi profesyonelleri için kurulan C Level Club 2017 buluşmaları başlıyor.

06.02.2017 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marketing Türkiye dergisi tarafından iletişim profesyonelleri arasında bilgi alışverişini sağlamak, onları değişen dünya trendleri ve ürünlerden haberdar etmek amacıyla kurulan C Level Club'ın 2017 buluşmaları başlıyor. Yılın ilk toplantısı 22 Şubat'ta SALT Galata'da yapılacak. 12'nci kez düzenlenecek olan ve SAS Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Pazarlama Müdürü Nurcan Bıçakcı Arcan'ın konuşmacı olarak katılacağı buluşmada bu kez, büyük verinin anlamlandırılması tartışılacak. Büyük verinin anlamlandırılması kapsamında; verinin Omnichannel deneyimine etkisi, IoT/iBeacon teknolojileriyle gerçek zamanlı pazarlama, online ve offline kanallarda müşteri yolculuğunun optimizasyonu, en uygun fiyatlandırma ve daha pek çok anlama dönüşen veri, iletişim profesyonelleri tarafından yorumlanacak.

Günseli Özen: "Rekabet doğru bilginin ışığında ilerleyecek"

C Level Club üyeleri aynı zamanda "Her kararın temelinde kaliteli veri var mı?", "Müşteri kaybının sebebi doğru veriyi doğru analiz etmemek olabilir mi?" gibi pek çok soruya da cevap arayacak. C Level Club'ın 2017 yılı programına ilişkin bilgi veren Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen şu açıklamalarda bulundu: "C Level Club'ı oluştururken amacımız iletişim profesyonelleri arasında bilgi alışverişini sağlamak ve değişen pazarlama trendlerinden haberdar etmekti. Ve şimdiye kadar yaptığımız toplantılarla da bu amaca hizmet ettik. Bugün isegündemimizde büyük veriyi anlamlandırmak var. Çünkü hız, önümüzdeki 10 yılın en kritik parametresi. Bilgiye ulaşmak, anlamlandırmak ve aksiyon almak hiç bu kadar önemli olmamıştı. Bundan böyle rekabet, doğru bilginin ışığında ilerleyecek."

C Level Club Hakkında

C Level Club, pazarlama sektörünün öncü dergisi Marketing Türkiye tarafından üst düzey pazarlama iletişimi profesyonelleri için 2012 yılında kurulan bir bilgilendirme ve networking platformudur. Türkiye'de pazarlama iletişimi sektörüne yön veren sektör profesyonellerini yılda altı kez bir araya getiren C Level Club, iş yapış modellerini değiştirecek, kurumun gelecek stratejilerine yön verecek yenilikler hakkında bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Detaylı bilgi ve kayıt için:

Esra Karadağ Öğüt

Tel: 0506 487 84 24

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Büyük Veri 'C Level Club'ta Masaya Yatırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement