Mustafa Koç Son Görüşmesini Erdoğan'la Yapmış - Son Dakika
Ekonomi

Mustafa Koç Son Görüşmesini Erdoğan'la Yapmış

Mustafa Koç Son Görüşmesini Erdoğan\'la Yapmış

Kalp krizi sonucu vefat eden Mustafa Koç'un, dün Erdoğan'la bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Görüşme sonrası keyifli olan Koç'un bugünkü planında Davos varmış.

21.01.2016 14:25  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölümüyle Türkiye'de büyük üzüntü yaratan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, bugün 13:00'te Davos'a gitmeyi planlıyordu. Koç, dün öğleden sonra kendisine ait özel uçağıyla Ankara'ya uçtu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mustafa Koç, dün akşam Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmişti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre kabul, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşti.

ALİ KOÇ DA VARDI

Kabulde, Mustafa Koç ile birlikte Ali Koç'un da hazır bulunduğu kaydedildi. Görüşme sonrası saat 21:00 sıralarında İstanbul'a döndü.

GÖRÜŞME SONRASI OLDUKÇA MUTLUYDU

Koç'un oldukça keyifli ve mutlu olduğu öğrenildi. Özel uçağıyla bugün 13:00'te önce Zürih'e uçacak, oradan da Davos'a geçecekti. Çocukları ile birlikte tatil planı yapıyordu.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Koç'un vefat haberinin ardından, babası Rahmi Koç ve kardeşi Ali Koç'u telefonla arayarak, başsağlığı dileğinde bulundu. Mustafa Koç'un vefatının kendisini de derinden üzdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koç'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve metanet dileklerini iletti.




Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Mustafa Koç Son Görüşmesini Erdoğan'la Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AYTEKIN AKSAM: ALLAH RAHMET EYLESIN AILESINE ALLAH SABIR VERSIN AMIN 0 0 Yanıtla
  • mechul: milyonlarin olsa ne yazar girecefin 2 metre mezar 0 0 Yanıtla
  • veli: Allah gani gani rahmet eylesin...ekmeğini yedik ..herkes de razıdır kendisinden... 0 0 Yanıtla
  • dalaylama ismail: ismail nasil bir musvettesin 0 0 Yanıtla
  • hayri esin: her girisimlerini ulkeleri icin yapan koc ailesinin basi sagolsun.ekmeklerini yedigim aileden her calisani memnundur. 0 0 Yanıtla
  • ADSIZ: Ya siz yorum yaparken hicmi Allahtan korkmuyorsunuz Benim Cumhurbaşkanımız dan büyük taşlar düser başınıza inşallah sizler kadere kazaya inan insanlar degilsiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement