Daıkın Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Daıkın Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç Açıklaması

Daıkın Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç Açıklaması

Dünyaca ünlü klima markası olan DAIKIN, yeni sezon öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

06.05.2014 15:01

Dünyaca ünlü klima markası olan DAIKIN, yeni sezon öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Klima markası DAIKIN yeni sezon öncesi ve Yeni Hendekspor Bayan Voleybol takımı oyuncularının kazanmış olduğu başarıları tebrik etmek amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan DAIKIN Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç, "Bu yıl 90'ıncı yılını kutlayan ve 20 milyar doları bulan cirosu ile iklimlendirme sektöründe dünya lideri olan Daikin gibi bir kuruluşa, Hendek'in ev sahipliği yapması bizim için çok önemli bir gurur kaynağı. Buradaki üretim tesislerimizi Daikin'in Hendek'teki gururu olarak adlandırıyoruz. Son iki yılda elde ettiğimiz başarılarla haklı bir gurur duyarken, çok daha büyük hedeflere sahip olduğumuzu vurgulamak isterim" dedi. Hendek'i sadece Türkiye'de değil uluslararası alanda en üst sıralara taşıyacaklarını anlatan Gülenç, şöyle konuştu: "Daikin Türkiye olarak biz de kısa sürede önemli başarılara imza attık ve hedefimizde sahip olduğumuz en'lerin sayısını artırmak var. Sadece Türkiye ve Avrupa'nın değil, Daikin'in faaliyet gösterdiği 160 ülkenin de en hızlı büyüyen şirketi oldu. Geçen yıl ciromuz 704 milyon TL'ye ulaşırken, bu yıl 820 milyon TL'lik ciro hedefi koyduk. Bu yıl da yüzde 25-30 bandında büyüme tempomuzu aynı şekilde sürdüreceğiz. Çalışan sayımız 2011 yılında 420 kişi iken şu an 850 kişiye yaklaştı."

Daikin ailesini 2015 yılında 1000 kişiye ulaştırmak gibi bir hedefleri olduğunu anlatan Gülenç, şunları söyledi: "Daikin'i gururlandıran bir başka önemli gelişme, 2013-14 sezonunda 2. lig hedefine ulaşan Yeni Hendekspor Bayan Voleybol Takımıdır. Takımımız 2 yıldır, 2. Lig'in kapısından dönüyordu, bu yıl müthiş bir performans sergileyerek gruplarındaki 20 maçın 19'unu kazanarak liderliğe yükseldi. Bundan sonra Hendek'i, 2. Lig'de temsil edecekler. Daikin gibi hocamız da, oyuncularımız da hedefe kitlenerek amaçlarına ulaştı. Onların bu başarıya ulaşmasında küçük bir motivasyon etkimiz olduysa ne mutlu bize. Bizi böyle bir başarı ile onurlandırdıkları için sayın hocamıza ve tüm takım oyuncularımıza teşekkür ederim. İnanıyorum ki, önümüzdeki sezonda yeni başarılara imza atmaya devam edecekler."

Konuşmaların ardından Yeni Hendekspor Bayan Voleybol Takım Antrenörü İdris Demir'e DAIKIN Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç kupa hediye etti. Program fabrika gezisinin ardından sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Daıkın Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement