DHMİ Genel Müdürü Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat alanını inceledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Ekonomi

DHMİ Genel Müdürü Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat alanını inceledi

DHMİ Genel Müdürü Keskin, Atatürk Havalimanı\'ndaki hastane inşaat alanını inceledi
18.04.2020 21:32

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki sahra hastanesi inşaat çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini bildirdi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki sahra hastanesi inşaat çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini bildirdi.

Keskin, DHMİ'nin internet sitesinde yaptığı açıklamada,? söz konusu havalimanında ?genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden gerçekleştirildiğinin altını çizdi. Salgınla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki sahra hastanesi inşaat çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Keskin, şunları kaydetti:

"Hastane inşaatı ile genel havacılık ve kargo operasyonlarının farklı bölgelerde kesintisiz bir şekilde devam ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulunduk. 14 kurala riayet ettiğimiz bu günlerde özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi DHMİ Genel Müdürü Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat alanını inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement