Ds Automobiles Türkiye Marka Müdürü Çağrı Kutay Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Ds Automobiles Türkiye Marka Müdürü Çağrı Kutay Oldu

Mart 2018 itibariyle DS Automobiles Türkiye Marka Müdürü görevine atanan Çağrı Kutay, Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç’a bağlı olarak görev almaktadır.

23.03.2018 12:56

Mart 2018 itibariyle DS Automobiles Türkiye Marka Müdürü görevine atanan Çağrı Kutay, Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç'a bağlı olarak görev almaktadır.

DS Automobiles Türkiye Marka Müdürü Çağrı Kutay oldu

10 yıldan uzun süredir Türk Otomotiv Sektörü'nde görev alan Çağrı Kutay kariyerine 2007 yılında başladı. 2008 yılında premium bir markanın Satış ve Pazarlama Bölge Yöneticisi olarak Otomotiv Sektörü'nde kariyerine başlayan Çağrı Kutay, 2011 yılında aynı marka çatısı altında "Ürün Yöneticisi" olarak görevine devam etmiştir.

Şubat 2018 itibariyle aynı markada "Ürün Yönetimi Birim Müdürü" olarak Çağrı Kutay terfi aldı. Mart 2018 itibariyle DS Automobiles Türkiye'ye Marka Müdürü olarak atandı.

1986 yılında Ankara'da doğan ve ODTÜ Koleji'ndeki lise eğitiminin ardından 2007 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İmalat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Çağrı Kutay 2014-2017 yılları arasında Bilgi Üniversitesi'nde MBA programını tamamladı. Mart 2018 itibariyle Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç'a bağlı olarak görev almaktadır.

The post DS Automobiles Türkiye Marka Müdürü Çağrı Kutay oldu appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Ekonomi Ds Automobiles Türkiye Marka Müdürü Çağrı Kutay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement