Dünya Saatçileri İstanbul'da Buluştu,yeni Modeller Görücüye Çıktı - Son Dakika
Ekonomi

Dünya Saatçileri İstanbul'da Buluştu,yeni Modeller Görücüye Çıktı

Aralarında Burberry, Adidas, Fossil, DKNY, Emporio Armani, Michael Kors'un da bulunduğu pek çok ünlü dünya markasının üretimi ve dağıtımını yapan, yılık cirosu 3 milyar doları bulan ve geçen yıl tüm dünyada 34 milyon saat satan dünyanın önde...

07.11.2012 12:24

Aralarında Burberry, Adidas, Fossil, DKNY, Emporio Armani, Michael Kors'un da bulunduğu pek çok ünlü dünya markasının üretimi ve dağıtımını yapan, yılık cirosu 3 milyar doları bulan ve geçen yıl tüm dünyada 34 milyon saat satan dünyanın önde gelen saat üreticilerinden Fossil Group, bu yıl Dünya Distribütörler toplantısını İstanbul'da yaptı.Toplantıya 50 ülkeden 200'e yakın saat sektörü temsilcisi katıldı.

-Fossil Group yıllık toplantısının Türkiye'de yapılmasının önemine değinen Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya ise " Fossil Group yıllık toplantısının İstanbul'da yapılmasından gerçekten büyük onur duyduk. Dünya saatçileri İstanbul'a gelmek için fırsat kolluyorlardı, Fossil Group toplantısı herkes için iyi bir vesile oldu. Saatin kalbinin dört gün süreyle de olsa İstanbul'da atmasından çok mutluyuz"dedi.

İSTANBUL

NÇ/HF - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Dünya Saatçileri İstanbul'da Buluştu,yeni Modeller Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement