ATO üyeleri yeni markalarıyla kozmetik fuarında stant açtı - Son Dakika
Ekonomi

ATO üyeleri yeni markalarıyla kozmetik fuarında stant açtı

ATO üyeleri yeni markalarıyla kozmetik fuarında stant açtı

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyesi kuaför, berber ve güzellik salonlarının kooperatif çatısı altında oluşturdukları markanın ürünleri, Kozmetik, Hijyen ve Güzellik Günleri Fuarı'nda sergilendi.

08.10.2021 12:17  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyesi kuaför, berber ve güzellik salonlarının kooperatif çatısı altında oluşturdukları markanın ürünleri, Kozmetik, Hijyen ve Güzellik Günleri Fuarı'nda sergilendi.

Açılışı ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşen Kozmetik, Hijyen ve Güzellik Günleri Fuarı'nda ATO'nun 43 No'lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi de stant açtı. Standı ziyaret eden ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, ATO'nun Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi'ne kayıtlı kuaför, berber ve güzellik salonlarının pandemide kapalı oldukları dönemi dayanışma içinde marka oluşturmak için çalışarak geçirdiklerini ve Kuaförler Kooperatifi kurarak üretime yöneldiklerini söyledi. Yılmaz, "Sektör firmaları, birbirlerini destekleyerek ortaya bir çalışma koydu. Biz de ATO olarak bu çalışmayı destekledik" dedi. Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne de pandemi sürecinde ATO ve Esnaf Odaları üyelerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

ATO Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi Başkanı Ömer Sarıoğlu ise fuarın önemine dikkat çekerek, "Pandeminin etkilerinin devam ettiği bu zorlu süreçte hem üyelerimize destek olmak hem de onları tedarikçi firmalarımızla bir araya getirerek yeni ürünleri tanıtmak, aynı zamanda da yapacağımız şovlar, gösteriler ve konserlerle sektörümüze moral vermek istiyoruz" dedi.

Komite Üyesi ve Kuaförler Kooperatifi (KUKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Deliktaş da komiteye kayıtlı üyelerin bir araya gelerek yerli ve milli üretime dayanan KUKOOP adıyla marka kurduklarını anlattı. Deliktaş, yapılacak üretimle ithal ürün kullanımı ve yüksek fiyat sorununu ortadan kaldırmayı amaçladıklarını söyledi.

Fuarda Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz'a katkılarından ötürü plaket takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi ATO üyeleri yeni markalarıyla kozmetik fuarında stant açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TMO: Nisan ve Mayıs Aylarındaki Yağışlar Hububatın Gelişimi İçin Önemli
    11:07 TMO: Nisan ve Mayıs Aylarındaki Yağışlar Hububatın Gelişimi İçin Önemli

    Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), hububatın gelişme dönemine girildiğini ve nisan ve mayıs aylarında alınacak yağışların bitki gelişimi açısından önemli olduğunu bildirdi. Şubat ayında yağışlar mevsim normallerine göre yüzde 42 azaldı ve Marmara ve Karadeniz bölgeleri son 10 yılın en düşük şubat yağışlarını aldı. İç Anadolu Bölgesi'nde hububatta kardeşlenme dönemine girilirken, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sapa kalkma dönemine geçildi. Arpa ve yulafta yazlık ekilişler başlarken, kırmızı mercimekte bitki çıkışları tamamlandı.

  • Çukurova'da Üretilen Turp, Ispanak ve Pırasa Malatya İçin Hasat Ediliyor
    10:57 Çukurova'da Üretilen Turp, Ispanak ve Pırasa Malatya İçin Hasat Ediliyor

    Çukurova'nın bereketli topraklarında yetişen turp, ıspanak ve pırasa, deprem bölgesi Malatya için hasat ediliyor. Kadınlar Ramazan ayında zorlu mesailerini sürdürerek ürünleri toplarken, erkekler ise nakliye işlemleriyle uğraşıyor. Ürünler tazyikli sularda yıkanarak Malatya'ya sevk ediliyor.

  • Bilecik'in İhracatı Azaldı, İthalatı Arttı
    10:51 Bilecik'in İhracatı Azaldı, İthalatı Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı 2024 Şubat ayı dış ticaret istatistikleri verilerine göre, Bilecik'in ihracatı yüzde 17,5 azalarak 10 milyon 826 bin dolar, ithalatı ise yüzde 34,9 artarak 10 milyon 122 bin dolar olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde ise Şubat ayında ihracat yüzde 13,6 artarken, ithalat yüzde 9,2 azaldı.

  • Devrekani'de yapılan yatırımlar tersine göçü başlattı
    10:46 Devrekani'de yapılan yatırımlar tersine göçü başlattı

    Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, göreve geldikleri 5 yıl içinde ilçeye 1 milyar liranın üzerinde yatırım kazandırdıklarını belirtti. Yapılan yatırımlar ve doğalgazın ilçeye gelmesiyle birlikte göç veren ilçeye tersine göç başladı.


Advertisement