Gediz Elektrik, İzmir'de 2 Yeni Mim Açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gediz Elektrik, İzmir'de 2 Yeni Mim Açtı

09.12.2017 18:00

Gediz Elektrik, İzmir'in Bostanlı ve Hatay semtlerinde Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) açtı.

Gediz Elektrik, İzmir'in Bostanlı ve Hatay semtlerinde Müşteri İlişkileri Merkezi (MİM) açtı.

Şirketten yapılan açıklamada, artan müşteri yoğunluğuna yönelik daha iyi hizmet verebilmek adına İzmir Hatay ve Bostanlı'da MİM açıldığı belirtildi.

Merkezlerde tahsilat, abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı kampanyalar gibi hizmetlerin daha hızlı bir sürede yapıldığı aktarılan açıklamada, MİM sayılarının artırılacağı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gediz Müşteri İlişkileri Müdürü Mustafa Demir, İzmir 'de 60'ın üzerine MİM olduğuna işaret ederek "Amacımız hizmetlerimizin hızlı, rahat ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gediz Elektrik, İzmir'de 2 Yeni Mim Açtı - Son Dakika


Advertisement