Havza Kaymakamı ve Belediye Başkanı Havza OSB'de İncelemede Bulundu - Son Dakika
Ekonomi

Havza Kaymakamı ve Belediye Başkanı Havza OSB'de İncelemede Bulundu

Havza Kaymakamı ve Belediye Başkanı Havza OSB\'de İncelemede Bulundu

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapılan yatırımları incelemek üzere Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile bir araya geldi. Havza OSB'nin hızlı bir şekilde büyüdüğünü belirten Özdemir, TCDD yükleme rampası ve alan genişletme çalışmalarının önemine değindi. Acar ise Havza OSB'nin genişleme planları hakkında bilgi vererek, ileri biyolojik su arıtma tesisi, trafo indirme merkezi, doğal gaz arzı ve demir yolu yükleme rampası gibi projeler üzerinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

20.10.2023 14:13

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemede bulundu.

Ayvat ve Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar ile Havza OSB'de yatırımları inceleyerek bilgi aldı.

Özdemir, Havza OSB'nin sunduğu imkanlarla hızlı şekilde büyüdüğünü dile getirerek, "Havza OSB'de yapılması planlanan TCDD yükleme rampası ve alan genişletme çalışmalarında gelinen noktaları değerlendirdik. TCDD yükleme rampası, sanayicilerimizin önemli ihtiyacına cevap verecek. Bu yatırım ile Havza OSB cazibe merkezi haline gelecektir." dedi.

Acar da Havza OSB'de kenevir, hazır giyim, döküm ve inşaat sanayi gibi birçok alanda üretim yapan ve yapacak firmaların yer aldığını anlatarak, "Havza OSB'de genişleme planlanmakta. Daha cazip hale getirmek adına OSB'de ileri biyolojik su arıtma tesisi, trafo indirme merkezi, doğal gaz arzı ve demir yolu yükleme rampası yapımı için çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Havza Kaymakamı ve Belediye Başkanı Havza OSB'de İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement