Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: " Ağustos ayından itibaren maruz kaldığımız spekülatif ataklarla birlikte oluşturulmak isteyen karamsar tabloya, panik havasına izin vermedik"
-" Küresel ekonimiye ilişkin iyimser beklentiler yerini yavaş yavaş karamsarlığa bıraktı"
Bakan Albayrak: " Biz bu zamana kadar Türkiye olarak hep ticarette korumacılığa karşı çıktık. Rekabetçiliğin ancak inovasyon ve verimlilikle geleceğimizi savunduk"
"Ekonomik politikalarımızı da yenilikçiliyi, teknolojik gelişmeyi ve verimliliği destekleyecek şekilde kurguluyoruz"
"Türkiye'nin kaynak sağlama sorunu yok"
İSTANBUL(İHA)- Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, BRICA İstanbul Zirvesinde konuştu.
Son Dakika › Ekonomi › Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: ' Ağustos Ayından İtibaren Maruz Kaldığımız Spekülatif... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?