İngiltere Türk İş Adamları Derneği Başkanı Ziya Akşahin: - Son Dakika
Ekonomi

İngiltere Türk İş Adamları Derneği Başkanı Ziya Akşahin:

İngiltere Türk İş Adamları Derneği Başkanı Ziya Akşahin:

Avrupa Elazığlılar Derneği'nin Organize Ettiği İş Adamları Gezisi Kapsamında Elazığ'a Gelen İngiltere Türk İş Adamları Derneği Başkanı Ziya Akşahin, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde (Osb) İncelemelerde Bulundu.

06.06.2008 17:15

Avrupa Elazığlılar Derneği'nin organize ettiği iş adamları gezisi kapsamında Elazığ'a gelen İngiltere Türk İş Adamları Derneği Başkanı Ziya Akşahin, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

OSB'de yapılan tesislerin varlığından mutlu olduklarını belirten Dernek Başkanı Ziya Akşahin, " Türkiye'de para kazanmak Avrupa'ya göre çok daha kolay. Avrupa'da bir işadamının yaptığı yatırımın tamamıyla Avrupa Birliği (AB) normlarına uygun bir yapıda olması gerekiyor. Yani Avrupa'da yatırım yapmak da para kazanmak da Türkiye'ye göre çok daha zor. Bugün Türkiye'de para kazanamayan iş adamları Avrupa'da hiç para kazanamazlar. Bilindiği gibi Türkiye AB'ye girmek için hazırlık yapıyor. Bazı sıkıntılar yaşanıyor. Ancak ben şunu kesinlikle ifade etmek istiyorum. Türkiye AB'ye girecek. Çünkü AB'nin Türkiye'ye ihtiyacı var" dedi.

(EK-ZG-CMH-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İngiltere Türk İş Adamları Derneği Başkanı Ziya Akşahin: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement