İsgid Üyesi Türk Girişimci Davos'ta Ortadoğu'yu Anlatacak - Son Dakika
Ekonomi

İsgid Üyesi Türk Girişimci Davos'ta Ortadoğu'yu Anlatacak

İsgid Üyesi Türk Girişimci Davos\'ta Ortadoğu\'yu Anlatacak

Dünya Ekonomik Forumunun (Davos) Ortadoğu ayağında İstanbul Genç Girişimciler Derneği (İSGİD) üyesi Bora Can Yıldız anahtar konuşmacı olarak yer alacak.

30.01.2013 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Ekonomik Forumunun (Davos) Ortadoğu ayağında İstanbul Genç Girişimciler Derneği (İSGİD) üyesi Bora Can Yıldız anahtar konuşmacı olarak yer alacak.

İSGİD'den yapılan açıklamaya göre, Davos'ta her sene yapılan Dünya Ekonomik Forumunun en önemli bölgesel ayağı olan MENA (Middle East North Africa- Ortadoğu Kuzey Afrika) 3-4 Şubat tarihlerinde, Sharjah Şeyhi Dr. Sultan Bin Mohammed Al Qasimi himayesinde Sharjah'da (Birleşik Arap Emirlikleri) yapılacak.

Batı Ekonomik Dünyası ile MENA Ekonomi dünyasını buluşturmak, MENA'da yapılacak yatırımları artırmak, bölgenin gelişmesine katkıda bulunacak projelerin ele alınması, bölgedeki değişim baharının yarattığı ekonomik ve finansal fırsatlar bu toplantıda en üst düzeyde katılımda incelenecek.

Dünyadaki enerji ve doğal kaynakların önemli bir kısmını elinde bulunduran MENA bölgesini konu alan oturumda enerji, eğitim, altyapı, sağlık, yeşil teknolojiler ve temiz su temini gibi dünyanın geleceğini yakından ilgilendiren konular ele alınacak.

Batı dünyasından birçok bakan, üst düzey diplomat ve bürokrat, akademisyen ve uluslararası büyük şirketlerin başkanlarının katılacağı ve dünyanın en önemli iş coğrafyasının geleceğinin tartışılacağı - belirleneceği toplantıya, ilk defa bu sene genç bir Türk girişimci konuşmacı olarak davet edildi.

EID Inşaat ve INTRO Group Üst Yöneticisi Bora Can Yıldız, toplantıya Key Speaker (Anahtar Konuşmacı) olarak katılacak, ve Enerji Yatırımları, İnşaat ve Altyapı panellerinde konuşmacı olarak yer alacak.

Muhabir: Eda Topcu

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İsgid Üyesi Türk Girişimci Davos'ta Ortadoğu'yu Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement