İstanbul'un Göbeğinde Çalışanlara Tatil Havası Yaşatan İnşaat Projesi - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul'un Göbeğinde Çalışanlara Tatil Havası Yaşatan İnşaat Projesi

İstanbul, Maltepe'de yapılan inşaat projesi sunduğu sosyal donatı alanları, havuzu, spor alanları ve manzara gibi imkanlarla günlük çalışma stresinden çıkartıp adeta bir tatil havası yaşatıyor.

18.04.2019 11:56  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayım Yapı-İnşaat firmasının satış müdürü Gülsemin Acunman Özkurt, "35 yıldır konut sektöründe değer üretiyoruz. Birçok yerde butik projelerimizi hayata geçirdik ve yaşamsal faaliyetler oralarda devam ediyor. İstanbul, Maltepe'de 117 konutluk yeni bir proje ürettik. Onu hizmete almanın gayreti içerisindeyiz." dedi.

"HEM YATIRIMCIYA HEM OTURUMCUYA HİTAP EDİYOR"

Satış müdürü Gülsemin Acunman Özkurt, "Rezidans olarak ürettiğimiz projede cadde üzerinde olduğu için ticari alanların üzerinde de homeofisler mevcut. Hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap edecek bir proje hayata geçirdik. Lokasyon olarak yaşamın ihtiyaç duyduğu tüm alanlara çok yakın bir noktada bulunuyor. Kısa zaman içerisinde burada yaşam başlayacak." ifadelerini kullandı.

İÇERİSİNDE BİRÇOK İMKANI BARINDIRIYOR

Gülsemin Acunman Özkurt, "Proje içerisinde 350 metrekarelik biryarı olimpik yüzme var. Çocuk oyun alanları, çocuk havuzu, spor alanları, yürüyüş, güvenlik, otopark bu projenin içerisinde yer alan ve beğeni toplayan unsurlar arasında. 6. kattan itibaren Adalar manzarası var konutta ve çalışan insanları rahatlatan bir hava var. Çevreye bakıldığında bizim fiyatlarımız oldukça uygun ve her kesime hitap eden fiyatlar." diye konuştu.

İstanbul\'un Göbeğinde Çalışanlara Tatil Havası Yaşatan İnşaat Projesi

Son Dakika Ekonomi İstanbul'un Göbeğinde Çalışanlara Tatil Havası Yaşatan İnşaat Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement