Koska İlk Yurt Dışı Mağazasını Cidde'de Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Koska İlk Yurt Dışı Mağazasını Cidde'de Açtı

Koksa lezzetini Orta Doğu'ya açıyor.

10.01.2012 13:08

Koksa lezzetini Orta Doğu'ya açıyor. Yurt dışında mağazalaşma konusunda uzun süredir çalışmalarını sürdüren Koska, ilk mağazasını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayanın da katılımıyla Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde açtı. Koska Yönetim Kurulu Üyesi Emin Dindar bölgeye yeni mağazalar için 5 milyon TL'lık yatırım planladıklarını açıkladı.

Koska, yurt dışında mağazalaşmak üzerine uzun süredir yürüttüğü çalışmalarını Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki ilk mağazası ile neticelendirdi. Cidde Mağazası'nın açılışı tarihinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Bir milyon TL'lik yatırımla açılan 400 m²'lik alana sahip, iki katlı Koska Cidde Mağazası'nın açılışına katılan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan törende "Koska'nın başarılarını yakından takip ediyoruz. Suudi Arabistan, Cidde'deki bu yatırım bizim için önem taşıyor. Tebrik ediyor ve bölgedeki çalışmaların artmasını diliyoruz" dedi.

Yeni mağaza için heyecanlı olduklarını dile getiren Koska Yönetim Kurulu Üyesi Emin Dindar, önümüzdeki süreçte Riyad ve Dubai başta olmak üzere bölgede mağazalar açmayı hedeflediklerini de belirtti. Dindar "Suudi Arabistan ve Körfez Ülkeleri'nde bizim ürettiğimiz ürünlerin pazarında yoğun bir rekabet söz konusu. Bu sebeple bu bölgede mağazalaşma kararı aldık. Bundan sonraki mağazalarımızı 2012 yılı içerisinde Riyad ve Dubai'de açmayı hedefliyoruz. Bu bölgedeki mağazalar için 5 milyon liralık yatırım

planlıyoruz. 2012'de ayrıca sadece lokum ve şekerleme üzerine Londra'da bir konsept dükkan açmak da istiyoruz" dedi.

Türkiye'deki Koska Mağazaları'nda bulunan tüm ürünlerin satışa sunulduğu, taze ürünler içinse bir ustanın bulundurulacağı Koska Cidde Mağazası'nın açılışında bölge ve Türkiye'den birçok iş adamı yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Koska İlk Yurt Dışı Mağazasını Cidde'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement