Logo, Tiger2 ile Yeniliklerini Sürdüyor - Son Dakika
Ekonomi

Logo, Tiger2 ile Yeniliklerini Sürdüyor

Logo, Tiger2 ile Yeniliklerini Sürdüyor

Logo Yazılım, İşletmelere Rekabet Üstünlüğü Sağlamayı Amaçlayan Kurumsal Kaynak Çözüm Paketi Tiger2'yi Kıbrıs'ta Düzenlediği İş Ortakları Toplantısı'nda Tanıttı.

25.06.2007 18:48

LOGO Yazılım, işletmelere rekabet üstünlüğü sağlamayı amaçlayan Kurumsal Kaynak Çözüm Paketi Tiger2'yi Kıbrıs'ta düzenlediği İş Ortakları Toplantısı'nda tanıttı.

LOGO Yazılım, 150 bini aşkın müşteri ve iş ortaklarından gelen istekler, ürün geliştirme stratejisi ve İnovasyon misyonuyla Tiger ürününü yenileyerek, güçlendirilmiş özellikleriyle Tiger2'yi Kıbrıs'ta düzenlediği İş Ortakları Toplantısı'nda tanıttı.

KENDİ ANALİZİNİ KENDİN YAP

Tiger2 kolay kullanım ve raporlama özelliklerinin yanı sıra, yeni fonksiyonlar da kullanıma sunuyor: Tiger2'nin raporları ile işletmeler güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek, fırsat ve tehditlere hazırlıklı olmak için verilerini farklı açılardan analiz edebiliyorlar. Bu detaylı raporlama özellikleri, şirketlere, verileri çok daha etkin şekilde değerlendirme olanağı sunuyor. Dolayısıyla, küresel rekabet ortamında şirketler üstünlük sağlayabiliyorlar.

KONFİGÜRASYON YÖNETİMİ İLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Tiger2 ile kullanıma sunulan en önemli özelliklerden biri de 'Konfigürasyon Yönetimi'. Bu özellik ile, binlerce ürün alternatifi ile çalışan, ürünleri; ebat, renk, aksesuar ve hammadde gibi kriterlere göre farklılık gösteren işletmelere, Tiger2 hem üretim hem de sipariş sırasında büyük kolaylık sunuyor. 'Üretim Konfigürasyon Yönetimi' ile sipariş üzerine üretimin, yönetim ve takibini kolaylaştırarak müşteri memnuniyeti artıran Tiger2, 'Satış Konfigürasyon Yönetimi' ile de, satış ekiplerine binlerce ürün

alternatifi içerisinden müşterileri için doğru ürünü ve fiyatlandırmayı yapmalarına olanağısağlıyor. Satış ekiplerinin Tiger2'nin özel arayüzü sayesinde müşteri ihtiyaçlarına göre cevaplayacağı sorular ile en doğru ürün konfigürasyonu en kısa sürede hatasız olarak oluşuyor.

TİGER2, GRUP ŞİRKETLERİNİN FİNANSAL İŞLEM VE RAPORLAMALARINDA YENİLİK GETİRİYOR

Tiger2'nin Mali Konsolidasyon özelliği ile, grup şirketlerinizin finansal durumu ve faaliyet sonuçları rahatlıkla izlenebiliyor. Grup şirketi bazında, kârlılığınızı, envanterinizi bir bütün olarak görmek ve şirketlerinizin tamamına göre nakit akışınızı analiz etmek istediğinizde Tiger2 birçok soruna yanıt veriyor. Bir gruba bağlı işletmeleriniz varsa, 'Konsolide Tablolar' ile bu işletmelerin, aktif, borç, özkaynak, gelir ve giderlerini bir araya getirebiliyor.

5 DAKİKADA WEB SİTESİ

Tiger2, Webmaster özelliği ile, firmalar, kendilerine ait kurumsal web sitelerini, sadece 5 dakika içerisinde hazırlayıp, Logoworld.biz portalinde yayınlayabiliyorlar. Bu sayede işletmeler firmalarını, ürünlerini ve kampanyalarını buradan duyurarak yeni bir iş modeline geçmiş oluyor. Bu çözümün sunduğu avantajlardan biri de, Tiger2 ile tam entegre olması sayesinde web'deki ürün bilgilerinin sürekli güncel tutulması.

E-İŞ ÇÖZÜMLERİ OFİSLERİN SINIRLARINI GENİŞLETİYOR

İşletmeleriniz arasında konsolidasyon gerektiğinde, tedarikçilerinizden fiyat teklifi istediğinizde, gelen siparişlerinizi toplamayı düşündüğünüzde Tiger2 imdadınıza koşuyor. Dağıtıcılarınızın ve bayilerinizin satış raporundan, banka ödemelerinize kadar, uygun maliyetli çözümleri Tiger2 sunuyor ve faks, telefon sıkıntısından kurtarıp, belge ve raporlarınızı kaynağından hatasız olarak size ulaştırıyor.

(LK-ERÖ-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Logo, Tiger2 ile Yeniliklerini Sürdüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement