Mardan Palace Hotel, İnternet Sitesinden Oda Satışlarını Durdurdu - Son Dakika
Ekonomi

Mardan Palace Hotel, İnternet Sitesinden Oda Satışlarını Durdurdu

Açılışında Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton gibi yıldızları ağırlayan Mardan Palace Hotel, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı oda satışlarının tamamını durdurdu.

21.09.2017 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en lüks oteli seçilen ve 1.4 milyar dolara mal olan Antalya'daki Mardan Palace Hotel, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı oda satışlarının tamamını durdurdu. Site üzerinden rezervasyon yapılmak istendiğinde "Aradığınız kriterlere uygun oda bulunamamıştır" uyarısı ile karşılaşılıyor.

SİSTEM GERİ ÇEVİRİYOR

Oda müsaitlik durumunu gösteren çizelgelerde ise Eylül ayının devamı ile Ekim ayının tamamı satışa kapalı olarak gözüküyor. Kasım ayı için rezervasyon talebi ise sistem tarafından otomatik olarak geri çevriliyor. Otelin rezervasyon hattına ve rezervasyon maillerine ise yanıt verilmiyor.

ÇALIŞANLARDAN BAŞVURU

Bu arada çok sayıda Mardan Mardan Palace Hotel personelinin maaşlarının ödenmemesini gerekçe göstererek Antalya Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'ne şikâyet başvurusunda bulunduğu öğrenilirken, otel yönetimi tarafından daha önce yapılan açıklamalarda otelin kapanmadığını, rezervasyon alımlarının 1 hafta süreyle durdurulduğunu belirtmişti.

YILDIZLARI AĞIRLAMIŞTI

Antalya'nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında 1.4 milyar dolara mal edilen ve 'Turizmin Oscarları' olarak da adlandırılan World Travel Awards 2010'da 'Dünyanın En Lüks Oteli' seçilen Mardan Palace Hotel'in açılışında Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton, Mariah Carey ve Monica Bellucci gibi yıldızları ağırlamıştı.

Mardan Palace Hotel, İnternet Sitesinden Oda Satışlarını Durdurdu

Son Dakika Ekonomi Mardan Palace Hotel, İnternet Sitesinden Oda Satışlarını Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gümüşhacıköy TSO Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'i ziyaret etti
    17:19 Gümüşhacıköy TSO Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'i ziyaret etti

    Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Koca, Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Koca, Demir'e yeni görevinde başarılar dileyerek, ilçenin gelişmesi ve kalkınması için iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Demir ise ticaret odası ile iş birliğine her zaman açık olduklarını vurgulayarak, Hamamözü ilçesini kalkındırmak için birlikte çalışacaklarını ifade etti. Ziyaretin ardından Koca ve Demir, Hamamözü'nde bulunan bazı işletmelere ziyarette bulunarak, esnafla sohbet etti.

  • Türkiye'de İnsan Kaynakları Algısı Geliştirilmeli
    17:09 Türkiye'de İnsan Kaynakları Algısı Geliştirilmeli

    Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay, Türkiye'de insan kaynakları alanında toplumsal geçmişi, kültürel zenginliği ve insana bakış açısını yansıtacak insan kaynakları algısının geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Atay, Türkiye'de insan kaynakları personeli sayısının düşük olduğunu ve bu oranı artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, işsizlik oranının düşmesinde erken dönem kariyer fırsatlarının etkili olduğunu vurguladı. TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol ise işletmelerdeki eski prosedürlere tepki gösteren genç çalışanların önemine dikkat çekti.

  • Avukat Ali Kızılay: Bankaların otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesintileri haksız şart oluşturuyor
    16:55 Avukat Ali Kızılay: Bankaların otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesintileri haksız şart oluşturuyor

    Avukat Ali Kızılay, bankaların otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesinti ve işletme işlemi yapabildiğini söyleyerek, müşterilerin geriye dönük 10 yıllık kesintiyi talep edebileceğini belirtti. Kızılay, bu durumun haksız şart oluşturduğunu ve tüketici hakem heyetlerine başvuru yaparak ücretleri talep etme imkanı olduğunu ifade etti.

  • Isparta'da Kaçak Avcılıkta Kullanılan 600 Metre Fanyalı Ağ Ele Geçirildi
    16:54 Isparta'da Kaçak Avcılıkta Kullanılan 600 Metre Fanyalı Ağ Ele Geçirildi

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yapılan su ürünleri denetiminde, kaçak avcılıkta kullanılan 600 metre fanyalı ağ ele geçirildi. Eğirdir Gölü'nde gerçekleştirilen denetimde, ağ içerisinden çıkan canlı su ürünleri göle bırakıldı. Ekipler, kaçak avcılıkla mücadeleye devam edecek.

  • Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1,5 ay sonra toplandı! Masada üç önemli konu başlığı var
    16:50 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1,5 ay sonra toplandı! Masada üç önemli konu başlığı var

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yaklaşık bir buçuk aylık aranın ardından yoğun gündemle toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Orta Doğu'da yükselen tansiyon, enflasyon ve fahiş fiyatlar ele alınacak.

  • Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ülke İş birliği Çerçevesi iddiaları asılsız
    16:43 Hazine ve Maliye Bakanlığı: Ülke İş birliği Çerçevesi iddiaları asılsız

    Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dünya Bankası ve Türkiye arasındaki beş yıllık iş birliğinin yol haritası niteliğindeki Ülke İş birliği Çerçevesi dokümanına ilişkin sosyal medyada dolaşan iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğunu bildirdi. Dünya Bankası kaynakları proje amacının dışında kullanılmıyor ve kredilerin İstanbul sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi bulunmamaktadır.

  • Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'
    16:39 Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'

    Kastamonu Valisi Meftun Dallı, depremden etkilenen illere yönelik çalışmalara rağmen Kastamonu'daki projelerin devam edeceğini belirtti. Vali Dallı, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırım olduğunu söyledi.

  • Özgür Özel:
    16:21 Özgür Özel: "Hatay Halkının İradesine Sahip Çıkmaya Bu İşin Peşini Bırakmamaya Devam Edeceğiz" (3)

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerin ardından TBMM'de ilk grup toplantısını yaptı. Özel, seçim sürecinde partisini birinci parti çıkarmada emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine başladı. Hatay'da seçimlerin yenilenmesi için YSK'ya yaptıkları ''tam kanunsuzluk'' başvurusuna da değinen Özel, "Bu itirazları reddedenler şimdi tam kanunsuzluğun daniskansına bakalım ne cevap vereceklerdir. Halkın iradesi sakatlanmıştır. Hatay halkının iradesine sahip çıkmaya bu işin peşini bırakmamaya devam edeceğimizin altını bir kez daha kalın çizgilerle çiziyorum. Hatay bizim kişisel, milli meselemizdir" dedi.


Advertisement