Müsiad 6. Geleneksel Rafting Organizasyonu - Son Dakika
Ekonomi

Müsiad 6. Geleneksel Rafting Organizasyonu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen "MÜSİAD 6. Geleneksel Rafting Organizasyonu", Düzce'de gerçekleştirildi.

08.05.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen "MÜSİAD 6. Geleneksel Rafting Organizasyonu", Düzce'de gerçekleştirildi.

Cumayeri ilçesindeki Dokuzdeğirmen köyündeki organizasyona, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile MÜSİAD'ın Düzce, Sakarya ve Zonguldak şubelerinin üyeleri katıldı.

Olpak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Melen Çayı'nın Türkiye'deki önemli rafting parkurlarından birisi olduğunu söyledi.

Gelenekselleşen etkinliklere daha önce de katıldığını dile getiren Nail Olpak, "Düzce şubemiz bu işi gelenekselleştirdiler. Melen Çayı üzerinde bir baraj inşaatı devam ediyor. Burada kaç yıl daha rafting yapılabilecekse sürdürme niyetindeyiz. Ailelerin, gençlerin ve çocuklarımızın da bir araya geldiği, çevre illerden katılımla organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Güzel bir faaliyet. Elbette ekonomimiz ve ülkemiz için çalışacağız ama bir hafta sonunun birkaç saatini, gerçekten çok güzel yemyeşil bir ortamda geçirmek hoş." ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak da rafting organizasyonunu geleneksel hale getirdiklerini belirterek, Hem MÜSİAD ailesini bir araya getirip kaynaştırmak hem de gelecekte Düzce ve çevresini Türkiye'ye tanıtabilmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Olpak ve MÜSİAD üyeleri, Melen Çayı üzerinde kurulan "zipline" sporunu yaptıktan sonra rafting turunu gerçekleştirdi.

Yaklaşık 100 üyenin hazır bulunduğu rafting turuna, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve Düzce Baro Başkanı Ali Dilber de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Müsiad 6. Geleneksel Rafting Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement