Paris Gecesi - Son Dakika
Ekonomi

Paris Gecesi

Paris Gecesi

İzmir'de Bulunan Ünlü Eğlence Merkezlerinden Cabaret Marche Bir İlke İmza Atıyor. Bayram İçin Paris Şovlarının Benzerlerini Eğlenceseverlere Sunacak.

16.09.2009 02:33  Güncelleme: 19:57

İzmir’de bulunan ünlü eğlence merkezlerinden Cabaret Marche bir ilke imza atıyor. Bayram için Paris şovlarının benzerlerini eğlenceseverlere sunacak.

İZMİR’in Bayraklı İlçesi’ndeki Cabaret Marche, bayram tatilinde Paris’teki eğlence merkezlerine benzer bir şov sergileyecek. Bayram tatilinin yaklaşmasıyla eğlence sektörüde yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. İzmir’in önemli eğlence merkezlerinden biri olan, Bayraklı’daki Cabaret Marche, bayram eğlencesi için şimdiye kadar görülmemiş bir şov hazırlığına başladı. Yaklaşık 2 haftadır Paris’te bulunan mekan sahibi Ali Yaşar ve dans eğitmenleri, Paris’in ünlü mekanları Moulin Rouge ve Lido’nun önde gelen şov eğitmenleriyle anlaşmalar yaptı.

Önemli değişiklikler

 Buna göre Paris’in ünlü şovlarının benzeri şimdi İzmir’de yapılacak.

İlk şovun bayram boyunca gerçekleşeceğini belirten Ali Yaşar, “ekibimiz, bayrama kadar gece gündüz çalışarak bu şovun kusursuz gerçekleşmesi için provaya başladı. Ayrıca dekorda önemli değişiklikler olacak” dedi. Şovun İzmir’de bir ilk olacağının altını çizen Ali Yaşar, herkesin bu şovu görmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Paris Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement