Robotik Stüdyo'nun İlk Müşterisi Saat-Saat - Son Dakika
Ekonomi

Robotik Stüdyo'nun İlk Müşterisi Saat-Saat

Robotik Stüdyo\'nun İlk Müşterisi Saat-Saat

İstanbul Bayrampaşa'da açılan, 3D/360 Robotik Fotoğraf Stüdyosu'nun ilk kurumsal müşterisi Saat-Saat oldu.Geçtiğimiz günlerde iki milyon dolarlık yatırımla Bayrampaşa'da faaliyete geçen, 3D / 360 Robotik Fotoğraf Stüdyosu Robotikfoto...

23.11.2013 11:44

İstanbul Bayrampaşa'da açılan, 3D/360 Robotik Fotoğraf Stüdyosu'nun ilk kurumsal müşterisi Saat-Saat oldu.

Geçtiğimiz günlerde iki milyon dolarlık yatırımla Bayrampaşa'da faaliyete geçen, 3D/ 360 Robotik Fotoğraf Stüdyosu Robotikfoto Prodüksiyon A.Ş., ilk kurumsal anlaşmasını yaptı. Saat-Saat, internetten satışa sunduğu tüm ürünlerinin çekimlerini Robotik Fotoğraf Stüdyosu'nda yaptırma kararı aldı. Dünyada sadece 6 ülkede distribütörlüğü bulunan 3D/ 360 Robotik Fotoğraf Stüdyoları'nın en büyük ve en gelişmişini Türkiye'de kurulduğunu belirten Robotikfoto Prodüksiyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aydoğan, anlaşmayla ilgili şunları kaydetti:

"Türkiye'ye getirdiğimiz bu üstün teknoloji sayesinde artık tüm ürünleri en ince ayrıntısına kadar, elinize almış gibi inceleyebileceğiniz bir fotoğraf çekimi yapmaya başladık. Bu teknolojiyi, ilk olarak kendi ürünlerimizin çekimlerini yapmak için getirmiştik. Macro tekniğiyle küçük bir yüzükten, 1.5 tonluk bir objenin en ince detayına kadar sanki ürünün yanındaymışçasına interaktif olarak döndürüp inceleyebileceğiniz tek bir görsel yaratabiliyoruz. Türkiye'nin önemli saat firmalarından Saat-Saat firmasının da tüm ürünlerinin çekimi için anlaşma yaptık. Şu anda sanal marketler ve kuyumculuk sektörleri başta olmak üzere birçok sektörden yoğun bir talep var."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Robotik Stüdyo'nun İlk Müşterisi Saat-Saat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement