RTÜK Iso 9001 Başvurusu Yaptı - Son Dakika
Ekonomi

RTÜK Iso 9001 Başvurusu Yaptı

RTÜK Iso 9001 Başvurusu Yaptı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Uluslararası Standart ve Kalitedeki Kuruluşlara Verilen Iso 9001 Belgesi Alabilmek İçin Başvuruda Bulundu.

19.01.2009 01:34

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), uluslararası standart ve kalitedeki kuruluşlara verilen ISO 9001 belgesi alabilmek için başvuruda bulundu.

ISO 9001 belgesi, bir kuruluşun ürün veya hizmetlerinin, uluslararası kabul görmüş bir yönetim sistemine uygun olarak idare edildiğini gösterirken, kuruluşun ürün ve hizmet kalitesinin sürekliliğinin sağlanabileceğinin güvencesini de veriyor. RTÜK’ün bu belgeyi alması, kurumun tüm uygulamalarının uluslararası standartlarda ve kalitede olduğunu da göstermiş olacak. Ancak, Deniz Feneri davası ve üye Mehmet Dadak’ın görev için gittiği Trabzon’da kaldığı otelde Ukraynalı bir kadına yatak açtırıp hesabı kuruma ödetmesi haberleri nedeniyle ismi yıpranan, ayrıca RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın Kanal 7 yöneticisi Zekeriya Karaman’la olan ticari ortaklığı nedeniyle, Üst Kurula bu belgenin verilip verilmeyeceği merak konusu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi RTÜK Iso 9001 Başvurusu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement