Rumeli Sigorta ile Rumeli Hayat Sigorta İktisadi Bütünlüğü'nün İhaleleri 5 Kasım'da Yapılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rumeli Sigorta ile Rumeli Hayat Sigorta İktisadi Bütünlüğü'nün İhaleleri 5 Kasım'da Yapılacak

Rumeli Sigorta ile Rumeli Hayat Sigorta İktisadi Bütünlüğü\'nün İhaleleri 5 Kasım\'da Yapılacak
09.10.2013 12:34

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Rumeli Hayat Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün 50 bin TL, Rumeli Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 100 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Rumeli Hayat Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün 50 bin TL , Rumeli Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 100 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. İhaleler 5 Kasım günü saat 11.00 ve 14.00'te gerçekleştirilecek.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun ticari ve iktisadi bütünlük satış ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Rumeli Hayat Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" 50 bin TL muhammen bedelle, Rumeli Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 100 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. İki iktisadi bütünlük için verilecek teklifler, şartname"de belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 4 Kasım 2013 tarihinde saat 17.00'ye kadar "Satış Komisyonu"na teslim edilecek.

-İHALE GÜNÜ, SAATİ VE YERİ-

Rumeli Hayat Sigorta'nın ihale 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00'te "Fon"un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapılacak. Rumeli Sigorta'nın ihalesi de 5 Kasım 2013 tarihinde saat 11.00'de aynı yerde yapılacak. İhaleler kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.

-İHALE USULÜ-

İhaleler, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek. Kurul'un onayı ile sonuçlandırılacak. Satış Komisyonu, şartnamedeki kurallar çerçevesinde kapalı zarfla teklif veren "katılımcılar" arasından açık artırma aşamasına katılmaya hak kazananların "kısa liste"sini oluşturacak. Kapalı zarf aşamasında verilen en yüksek teklif üzerinden ihaleye açık artırma ile devam edilecek. Kurul en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması halinde açık artırma aşamasında en yüksek ilk üç teklifi veren mali teklif sahibi arasında ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi yönünde karar alabilecek. Teklifler peşin olarak TL cinsinden verilecek.

Kurul'un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık Rumeli Hayat Sigorta Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 8 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00'de, Rumeli Sigorta Ticari ve İktisadi bütünlüğü için ise saat 11.00'de yapılacak.

-GEÇMİŞ DÖNEM BORÇLARI-

Söz konusu iktisadi bütünlüklerin geçmiş dönem borçları ise ihalenin Kurul tarafından onaylanma tarihine kadar gerekli işlemlerin tekemmül ettirilmiş olması kaydıyla, ihale bedelinden ödenecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Rumeli Sigorta ile Rumeli Hayat Sigorta İktisadi Bütünlüğü'nün İhaleleri 5 Kasım'da Yapılacak - Son Dakika


Advertisement