Ekonomi Bakanlığı, Şili'den ithal edilen yumuşakçalar, suda yaşayan omurgasız hayvanların, "insanların yemesine elverişli unları, kaba unları ve pelletleri" için 2 bin 200 ton sıfır gümrük vergisiyle tarife kontenjanı açtı Şili'den ithal edilen yumuşakçalar, suda yaşayan omurgasız hayvanların, "insanların yemesine elverişli unları, kaba unları ve pelletleri" için 2 bin 200 ton sıfır gümrük vergisiyle tarife kontenjanı açıldı.
Şili Cumhuriyeti Menşeli Bazı Tarım ve İşlenmiş Tarım Ürünleri İthalatında Tarife Kontenjanı Uygulanması Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar, Ekonomi Bakanlığı'nın talebi üzerine, Bakanlar Kurulu tarafından 12 Aralık 2012 tarihinde kararlaştırıldı.
Buna göre Şili'den ithal edilen yumuşakçalar, yumuşakçaların insanların yemesine elverişli unları, kaba unları ve pelletleri ile kabuklu hayvanlar ve yumuşakçaların dışında kalan suda yaşayan omurgasız hayvanlar, suda yaşayan omurgasız hayvanların insanların yemesine elverişli unları, kaba unları ve pelletleri için sıfır gümrük vergisiyle 2 bin 200 ton tarife kontenjanı açıldı. - Ankara
Son Dakika › Ekonomi › Şili'den İthal Edilen Yumuşakçalara Tarife Kontenjanı Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.