Son bir hamburger yemek istediler: McDonalds Rusya'dan çekilme kararı alınca, önünde kuyruklar oluştu - Son Dakika
Ekonomi

Son bir hamburger yemek istediler: McDonalds Rusya'dan çekilme kararı alınca, önünde kuyruklar oluştu

Rusya'daki tüm şubelerini kapatma kararı alan McDonalds'ın kararı açıklandıktan sonra pek çok Rus şehrinde şubelerin önünde kuyruklar oluştu. Ruslar, kapanma hayata geçmeden önce son bir hamburger yemek istediler.

09.03.2022 12:06  Güncelleme: 12:12

Dünyaca ünlü restoran zinciri McDonald's, Ukrayna'yı işgal eden Rusya'dan çekilme kararı aldı. McDonald's'tan yapılan açıklamada, Rusya'da bulunan 850 restoranın geçici olarak kapatıldığı açıklandı. Şirket, Rusya'daki 62 bin çalışanının maaşlarının ödeneceğini belirtti.

RUSYA'DA MCDONALD'S ŞUBELERİ RUSYA'DA UZUN SÜRE KAPALI KALACAK

McDonald's İcra Kurulu Başkanı Chris Kempczinski, McDonald's şubelerinin Rusya'da ne zaman açılacağı hakkında belirsiz ifadelere yer vererek "McDonald's durumu değerlendirmeye ve herhangi bir ek önlem alınıp alınmayacağını belirlemeye devam edecek. Bu karar doğrultusunda, Rusya'daki restoranlarımızı ne zaman yeniden açabileceğimizi tahmin etmek şu anda mümkün görünmüyor. Diğer operasyonel etkilerle birlikte tedarik zincirimizde de aksamalar yaşıyoruz. İnsani durumu da yakından takip edeceğiz." şeklinde konuştu.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Öte yandan Rus halkı alınan kapanma kararının ardından McDonald's şubeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Son kez sevdikleri menüden yemek isteyen insanların görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Son bir hamburger yemek istediler: McDonalds Rusya\'dan çekilme kararı alınca, önünde kuyruklar oluştu

Son Dakika Ekonomi Son bir hamburger yemek istediler: McDonalds Rusya'dan çekilme kararı alınca, önünde kuyruklar oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement