
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, herhangi bir gözaltı kararı olmamasına karşın bazı haberlerde dört personelinin adınının gözaltı listelerinde geçirildiğini vurgulayarak, soruşturmada bulunmayan isimlerin soruşturma kapsamında zikredildiği söz konusu haberlerin sorumlu yayıncılık ilkesiyle bağdaşmadığı gibi mağduriyete de yol açtığını bildirdi.
TCDD'den yapılan yazılı açıklamada dün sabah saatlerinden bu yana basında gözaltında olmayan TCDD personelinin içinde bulunduğu "gözaltı" isim listeleri yayınlandığı belirtilerek,"Söz konusu listelerde zikredilen İ.O, M.A, M.Ö, H.Ç, adlı personelimiz hakkında herhangi bir gözaltı kararı bulunmamakta olup, bu şahıslar gözaltına alınmamıştır" denildi.
Kaynağı belli olmayan, soruşturmada bulunmayan isimlerin soruşturma kapsamında zikredildiği söz konusu haberlerin sorumlu yayıncılık ilkesiyle bağdaşmadığına dikkat çekildiği açıklamada, bu haberlerin mağduriyete de yol açtığı vurgulandı.
Son Dakika › Ekonomi › Tcdd: Soruşturmada Bulunmayan İsimlerin Gözaltı Listesinde Zikredilmesi Mağduriyete Yol Açıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.