Teb'den Altına ve TL Kur Sepetine Yatırım Yapan İki Yeni Fon - Son Dakika
Ekonomi

Teb'den Altına ve TL Kur Sepetine Yatırım Yapan İki Yeni Fon

TEB Portföy birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcılar için 32.ve 33.Anapara Korumalı Fonları'nı çıkardı.

26.01.2012 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEB Portföy birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcılar için 32. ve 33. Anapara Korumalı Fonları'nı çıkardı.

Talep toplama süresi 25 Ocak -1 Şubat tarihleri arasında olan fonlar, vade sonuna kadar kalındığı takdirde yüzde 100 anapara koruması sağlıyor. Alternatif getiri arayışında olan ve sözkonusu hedefine anaparasını TL bazında koruyarak ulaşmayı hedefleyen yatırımcılar için uygun birer seçenek oluşturuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), iki yeni Anapara Korumalı Fon için talep toplamaya başladı TEB Portföy tarafından yönetilecek olan TEB Anapara Korumalı Fonlar, özellikle yatırımcıların hareketli piyasalarda anaparalarını koruyarak yatırım yapmalarını sağlayan alternatif ürünlerin başında geliyor. Talep toplamada son gün 1 Şubat 2012.

TEB yüzde 100 Anapara Koruma Amaçlı Otuzikinci Alt Fon, vade sonuna kadar elde tutulduğu takdirde anapara koruması amaçlanıyor. Sözkonusu fon, alınacak opsiyon sözleşmesi aracılığıyla altının yükseliş potansiyelinden faydalandırmayı hedefleyen bir yatırım stratejisine sahip.

TEB yüzde 100 Anapara Koruma Amaçlı Otuzüçüncü Alt Fon ise vade sonuna kadar elde tutulduğu takdirde anapara koruması sağlarken alınacak opsiyon sözleşmesi aracılığıyla TL'nin, yüzde 50USD/TL ve yüzde 50 EUR/TL sepetine karşı değerlenme potansiyelinden faydalandırmayı hedefleyen bir yatırım stratejisine sahip.

Her iki yeni fonun süresi 20 Şubat 2013 tarihine kadar olup, vadesi 384 gün olarak belirlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Teb'den Altına ve TL Kur Sepetine Yatırım Yapan İki Yeni Fon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement