Bakan Muş: "Yapay zeka ile kaçak eşyanın türünün tespit edilebilmesi için TÜBİTAK ile 'Tarama Ağı Projesi'ni hayata geçiriyoruz" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Muş: "Yapay zeka ile kaçak eşyanın türünün tespit edilebilmesi için TÜBİTAK ile 'Tarama Ağı Projesi'ni hayata geçiriyoruz"

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bakan Muş: "Yapay zeka ile kaçak eşyanın türünün tespit edilebilmesi için TÜBİTAK ile \'Tarama Ağı Projesi\'ni hayata geçiriyoruz"

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un salona gelişi Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un konuşması ANKARA - Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İstanbul'da gerçekleşen captagon ve Esendere'de yapılan eroin yakalamalarında başarı gösteren muhafaza memurlarına ödül takdim etti.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un salona gelişi

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un konuşması ANKARA - Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İstanbul'da gerçekleşen captagon ve Esendere'de yapılan eroin yakalamalarında başarı gösteren muhafaza memurlarına ödül takdim etti. (1)

Kaynak: AA