Tügik'te Genel Kurul Hazırlıkları - Son Dakika
Ekonomi

Tügik'te Genel Kurul Hazırlıkları

Tügik\'te Genel Kurul Hazırlıkları

Türkiye Genç İşadamları Konfedarasyonu’nun (TÜGİK) 1 Mart’taki başkanlık seçimi öncesi kongre çalışmalarını sürdüren mevcut başkan Erkan Güral’a, Bandırma Genç İşadamları Derneği (BANGGİAD) Yönetimi'nden destek geldi.

04.02.2014 11:45

Türkiye Genç İşadamları Konfedarasyonu'nun (TÜGİK) 1 Mart'taki başkanlık seçimi öncesi kongre çalışmalarını sürdüren mevcut başkan Erkan Güral'a, Bandırma Genç İşadamları Derneği (BANGGİAD) Yönetimi'nden destek geldi.

TÜGİK açıklamasına göre, Konfederasyonun 1 Mart 2014'te yapılacak ve yeni dönem başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği Genel Kurul hazırlıkları devam ederken, Güral, yeniden aday olacağı kongre öncesi Genç İşadamları Dernekleri'nin faaliyet gösterdiği kentleri ziyaret ediyor.

Güral, BANGGİAD Başkanı İsmail Çoban ve yönetimiyle bir araya gelirken, toplantıda Çoban, yeni dönemde özellikle üyeler arasındaki ticaretin ve dernekler arasındaki sosyal iletişimin daha fazla artmasını istediklerini dile getirdi. Çoban, uzun süredir birlikte çalıştıkları Güral'a yeni dönemde de destek vereceklerini açıkladı.

İstikrarın devam etmesi için 1 Mart'taki seçimde Başkan Erkan Güral ve ekibini destekleyeceklerini belirten Çoban, "Daha güçlü bir TÜGİK için birlik ve beraberlik içerisinde, genel başkanımızın etrafında kenetlenmeye devam edeceğiz" dedi.

TÜGİK Genel Başkanı ve Başkan Adayı Güral ise BANGGİAD Başkan ve yönetiminin desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, yeni dönemin proje dönemi olduğunu anlattı.

Güral, birlik ve beraberlik içerisinde ortak projeler yürütülmesinin şart olduğunun altını çizerek, "Büyük emek, çaba ve çalışmayla bugünlere getirdiğimiz TÜGİK'in, önümüzdeki dönemde de Türkiye'nin en saygın, Türk ekonomisinin yapı taşlarından biri olması için yolumuza devam edeceğiz. Bu anlamda GİAD'larımızın desteğini yanımızda hissetmek çalışma şevkimizi, gücümüzü ve inancımızı daha da arttırmaktadır" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tügik'te Genel Kurul Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement