Tüsiad Başkanı Yılmaz, Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Ekonomi

Tüsiad Başkanı Yılmaz, Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

Tüsiad Başkanı Yılmaz, Kılıçdaroğlu\'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınayarak, "Saldırganın en kısa zaman içerisinde gereken cezayı almasını bekliyoruz" dedi.

08.04.2014 15:30

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınayarak, "Saldırganın en kısa zaman içerisinde gereken cezayı almasını bekliyoruz" dedi.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bugün gerçekleştirilen saldırıyı esefle kınadıklarını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Saldırganın en kısa zaman içerisinde gereken cezayı almasını bekliyoruz. Kılıçdaroğlu'na ve tüm CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tüsiad Başkanı Yılmaz, Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement