Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan: "Vakıfbank İstihdamın da Lideri" - Son Dakika
Ekonomi

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan: "Vakıfbank İstihdamın da Lideri"

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan: "Vakıfbank İstihdamın da Lideri"

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, bankacılık sektöründe istihdamın lideri olduklarını söyledi.

15.05.2013 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, bankacılık sektöründe istihdamın lideri olduklarını söyledi.

Aydoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz, Yönetim Kurulu üyesi Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Genel Müdür Yardımcıları İbrahim Bilgin ve Osman Demren, Yıldırım Eroğlu, Bölge Müdürü Metin Özetçi ile Kütahya Şube Müdürü Mutlu Demirci ile birlikte kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Aydoğan ve beraberindeki heyet, Kütahya Porselen, Güral Porselen, Heriş Seramik, Kırdar Grup ile Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Heyet, daha sonra Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek, şehirle alakalı bilgi alışverişinde bulundu.

Kütahya il genelinde 3 şubelerinin bulunduğunu kaydeden Aydoğan, Kütahya'ya yapılan yatırımların sadece bankaya değil, aynı zamanda Türkiye'ye geri döndüğünü ifade etti. Aydoğan, "Kütahya ve çevresi hem ekonomik hem de sosyal açıdan yükselen bir değer. Biz de Kütahya merkezde ikinci şubemizi açmak için çalışma başlattık. Ayrıca Gediz ilçesine de şube açmayı planlıyoruz. Açtığımız her yeni şube ile o bölgeye yeni istihdam sağlıyoruz. Bankacılık sektöründe istihdamın tartışmasız lideriyiz. Personel sayımız 13 bini aştı, bu yılsonuna kadar 100 civarında yeni şube daha açmayı planlıyoruz. Bu da 2013 yılı içinde bin kişiyi daha istihdam edeceğiz" diye konuştu.

Genel Müdürü Aydoğan, ziyaretlerde fabrika yetkililerine çeşitli hediyeler takdim etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan: 'Vakıfbank İstihdamın da Lideri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement