Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu" - Son Dakika
Ekonomi

Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu"

Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), "Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu" konulu panel düzenleyecek.

06.11.2014 10:02

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), "Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu" konulu panel düzenleyecek.

MÜSİAD açıklamasına göre, Karmod Prefabrik'in sponsorluğunda 7 Kasım Cuma günü MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek panele,  Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan konuşmacı olarak katılacak.

Panelde, yeni Tu¨rkiye'nin yeni şehirleri, kentsel dönu¨şu¨m ve yurt dışı müteahhitlik alanında TOKİ potansiyelinin kullanımı gibi sektör adına önemli konular ele alınacak.

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, geleceğin Tu¨kiyesi'nin doğru temeller u¨zerine inşa edilmesini hedefleyen Yeni Tu¨rkiye söyleminden heyecan duyduklarını vurguladı.

Türkiye'nin son on yılda gerçekleştirdiği atılımlar sayesinde yakalanan bu önemli fırsatı gelecek nesiller adına iyi değerlendirebilmek için Yeni Tu¨rkiye söyleminin ekonomik, siyasi ve ku¨ltu¨rel tu¨m alanlarda içeriğinin doldurulmasını önemsediklerini belirten Özdemir, şunları kaydetti:

"Son yıllarda u¨lkemizin inşaat sektöru¨nde gerçeklestirdiği yu¨kselişte bu¨yu¨k ölçu¨de pay sahibi olan Toplu Konut İdaresi'ne bu yeni dönemde de önemli görevler du¨ştu¨ğu¨ne inanmaktayız. Bu itibarla TOKİ Başkanı Sayın M. Ergu¨n Turan ile Yeni Tu¨rkiye'nin Yeni Şehirleri, Kentsel Dönu¨şu¨m ve Yurtdışı Mu¨teahhitlik alanında TOKİ potansiyelinin kullanımı gibi sektör adına önemli konuların ele alınacağı bir panel gerçekleştireceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Yeni Türkiye, Yeni TOKİ Vizyonu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement