Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli Rakibine Fark Attı - Son Dakika
Emlak

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli Rakibine Fark Attı

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli Rakibine Fark Attı

Metropoll araştırma şirketinin yaptığı ankete göre Avcılar'ın mevcut belediye başkanı Dr. Handan Toprak Benli, en yakın rakibi olan AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy'a fark attı. İşte o rakamlar...

25.01.2019 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araştırma şirketi Metropoll'ün yaptığı Ocak ayı araştırmasında toplamda 2600 kişi ile düzenlenen anket sonuçlarına göre Avcılar'ın mevcut belediye başkanı Dr. Handan Toprak Benli, en yakın rakibi olan AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy'a fark attı. İşte o rakamlar...

Metropoll araştırma şirketinin Avcılar'da yaptığı ankette Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, AK Parti'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Ulusoy'u adeta bozguna uğrattı.

31 Mart 2019 tarihinde düzenlenmesi planlanan yerel seçimlerde partilerin Avcılar Belediye Başkan Adayları aşağıdaki listedeki gibi olursa kime oy verirsiniz sorusuna Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yüzde 48.4 oy alırken, AK Parti'nin adayı ise yüzde 37.8'de kaldı.

2014 yerel seçimlerinde de Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar'da AK Parti'nin adayı olan ve şu andaki mevcut AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak'a da 9 bin oy fark atmıştı.

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli Rakibine Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement