Bel Air'de Bir Cennet: Reese Witherspoon'nun Muhteşem Malikanesi! - Son Dakika
Emlak

Bel Air'de Bir Cennet: Reese Witherspoon'nun Muhteşem Malikanesi!

Bel Air\'de Bir Cennet: Reese Witherspoon\'nun Muhteşem Malikanesi!

Oscar ödüllü Hollywood starı Reese Witherspoon, başarılı kariyerinin yanı sıra sahip olduğu mükemmel malikane ile dikkat çekiyor. Los Angeles Bel Air’da bulunan ve orta çağ esintileri taşıyan evi ile star, lüks ve doğanın tadını çıkarıyor. Gayrimenkul uzmanlarınca güzel bir ev olmasının yanı sıra iyi bir yatırım olarak da değerlendirilen bu ev, satın alındığı zamandan itibaren değer kazanmaya devam ediyor. Witherspoon ve eşinin 2004’de 4.

06.11.2017 20:20

Oscar ödüllü Hollywood starı Reese Witherspoon, başarılı kariyerinin yanı sıra sahip olduğu mükemmel malikane ile dikkat çekiyor. Los Angeles Bel Air'da bulunan ve orta çağ esintileri taşıyan evi ile star, lüks ve doğanın tadını çıkarıyor. Gayrimenkul uzmanlarınca güzel bir ev olmasının yanı sıra iyi bir yatırım olarak da değerlendirilen bu ev, satın alındığı zamandan itibaren değer kazanmaya devam ediyor. Witherspoon ve eşinin 2004'de 4.5 milyon dolara satın aldığı evin şu an ki değeri yaklaşık olarak 16 milyon dolar olarak tahmin ediliyor. Kısa sürede değerini dörde katlayan ev orijinal tasarımından çok uzaklaşmadan yapılan değişiklik ve içerdiği sakin lüks ile Los Angeles yaşam tarzının naif bir tarzını sunuyor. İşte tüm detaylarıyla Reese Witherspoon'un evi!

Bir Evden Fazlası, Bir Sanat Eseri

1969 yılında  mimar Gerard R. Concord  tarafından tasarlanan ev, sahiplerine farklı avantajlar sunuyor. 815 metrekarelik kullanım alanı ile oldukça geniş olan malikane, mimarisindeki orta çağ esintilerinden olsa gerek kiliseye benzetiliyor. Evin orijinal tasarımında da en çok dikkat çeken noktalardan olan meşe zemin kaplamalar ve tuğla şömine  yapının nostaljik havasını perçinliyor.

İç mimaride kullanılan beyaz ve kahve ağırlıklı dekor ve bahçe düzenlemesinde sade seçimler yapılması da evin kendine has yapısını ön plana çıkarıyor. Ev değerli bir gayrimenkul olmanın yanı sıra havası ve duruşu ile de bir sanat eseri nitelikleri taşıyor. Açıkça belli ki Reese Witherspoon hayatının her alanında sanat olmadan yaşayamıyor.

Çok Oda Çok Banyo, Bol Bol Lüks

Çoğu film starı gibi Witherspoon'da çok odalı çok banyolu, her tarafından lüks fışkıran bu evi tercih ederek kuralı bozmuyor. Evde tam tamına 4 yatak odası 5 banyo bulunuyor. Giriş katında salon, ıslak bar ve mutfak bulunan evin üst katında çok geniş bir teras ve barbekü yer alıyor. Malikanede aynı zamanda bir medya odası da bulunuyor. Odada yer alan ses sistemi ve koltuklar ile ufak çaplı bir sinema salonu havası yakalanıyor.

Tabii ki böyle bir evin yüzme havuzu olmadan olmaz. Bahçede yaşlı çınar ve meşe ağaçlarının arasında bulunan, oldukça doğal ve şirin görünümü olan havuz her mevsim kullanılabiliyor. Spa ve sauna odası da evin lüks detaylarından sadece bir kaçı. Kısacası evde ıslak bar ve barbekü alanı ile büyük partilerin rahatlıkla yapılabileceği ortam sağlanırken, havuz, sauna ve spa ile bir stara yakışacak konfor sağlanıyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Bel Air'de Bir Cennet: Reese Witherspoon'nun Muhteşem Malikanesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement