Coldwell Banker Ödül Gecesi Yapıldı - Son Dakika
Emlak

Coldwell Banker Ödül Gecesi Yapıldı

Coldwell Banker Ödül Gecesi Yapıldı

Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, Global’de dünya birinciliğini kazanmayı hedefliyor.

17.04.2014 10:15

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker;"2014 Blue Stars" Gecesi'nde başarılı gayrimenkul profesyonellerini, birinci yılında 27 farklı kategoride ödüllendirdi.

Coldwell Banker Türkiye, 16 Nisan'da İstanbul MarriottHotel Şişli'de gerçekleştirdiği "2014 Blue Stars" Gecesi'nde27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı.

Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Dr. Gökhan Taş gecede yaptığı konuşmasında bir yılda kat ettikleri yolu ve bundan sonraki hedeflerini anlattı. Taş, "2013'te çıktığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. BaşarımızdaColdwell Banker Türkiye'nin siz değerli Gayrimenkul Profesyonelleri'nin payı çok büyük. Bir yılda 9 ofisten 40 ofise çıkarak 4 katı büyüyerek,toplam 12 ildeki ofislerimizle hizmet veriyoruz. Bu yılın sonunda ofis sayımızı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz. Ödül alan ve gelecekte alacak profesyonellerimizin Türkiye'yiglobal anlamda da ülke birinciliğinetaşıyacağına inancımız büyük." dedi.

Görkemli gerçekleşen gecede çeşitli ödüller sahiplerini buldu. İlk olarak "2014 yılında İlk Üç Ayda Türkiye'de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Profesyonelleri" kategorisinde ödüller dağıtıldı. Birincilik Coldwell Banker Invest OfisiBroker'ıErsel Alacadağ'ınoldu. "2014 Yılında İlk Üç Ayda Türkiye'de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Ofisleri" kategorisinde birinciliğiColdwell Banker Investofisi aldı. "2014 Yılında İlk Üç Ayda Anadolu'da En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Profesyonelleri" kategorisinde 5 kişiye ödülleri verildi. Birincilik Coldwell Banker Trio 1'den Can Murat Uğurcan'ın oldu. "2014 Yılında İlk Üç Ayda Türkiye'de En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Profesyonelleri" kategorisinde de 5 kişi ödüllendirildi. Bu kategoride birinciliğiColdwell Banker Bravo 1 Ofisi Broker'ıAtilla Genç aldı. "2014 Yılında İlk Üç Ayda Anadolu'da En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Ofisleri" kategorisinde isebirincilik Coldwell Banker Trio 1ofisine gitti."2014 Yılında İlk Üç Ayda Türkiye'de En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Ofisleri kategorisinde 5 ofise ödülleri verildi. BirincilikColdwell Banker Bravo 1 ofisinin oldu. Gecenin en anlamlı ödüllerinden biri olan "Coldwell Banker Türkiye Blue Stars Kupası" daColdwell Banker Bravo 1ofisine verildi.

Ödüllerin ikinci bölümü 2013 yılına ait oldu. "2013 Yılında Türkiye'de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Profesyonelleri" ödülleri 5 kişiye verildi. BirinciliğiColdwell Banker Dikey'denOnur Kolukısa'a aldı. "2013 Yılında Türkiye'de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Ofisleri" kategorisindebirincilik ödülüColdwell Banker Dikey ofisinin oldu."Coldwell Banker Türkiye Özel Başarı Ödülü ise, Coldwell Banker Türkiye'yi 4 katı büyümeye taşıyan isimlerden biri olan Coldwell Banker Türkiye Franchise Satış Lideri Ayhan Kaya'yaverildi. "2013 Yılında Türkiye'de En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Profesyonelleri" kategorisinde 16 kişi ödüllendirildi.Birincilik ödülünüColdwell Banker Sinerji ofisiBroker'larındanBirten Yalçınkaya aldı. "2013 Yılında Türkiye'de En Yüksek Ciro Kazanan Coldwell Banker Ofisleri" kategorisindebirincilikColdwell Banker Sinerji ofisinin oldu. "2013 Coldwell Banker International Master Franchise Ofis Ödülü"Coldwell Banker Sinerji'ye, "2013 Coldwell Banker International Master Franchise Gayrimenkul Profesyoneli Ödülü"ise Coldwell Banker Sinerji Ofisi Broker'ıBirten Yalçınkaya'ya verildi.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Coldwell Banker Ödül Gecesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement