Eskişehir'de Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı İçin İhale Talimatı Bekleniyor - Son Dakika
Emlak

Eskişehir'de Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı İçin İhale Talimatı Bekleniyor

Eskişehir\'de Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı İçin İhale Talimatı Bekleniyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eskişehir İl Müdürü Hikmet Çelik, İl Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Merkez Müdürü Mevlüt Yılmaz'ın kurumun çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği ziyarette, Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı Yapım İşi'nin uygulama projelerinin tamamlandığını ve ihale talimatının beklenildiğini duyurdu.

03.11.2023 11:58

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Eskişehir İl Müdürü Hikmet Çelik, İl Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Merkez Müdürü Mevlüt Yılmaz'ın kurumun çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği ziyarette, Kazım Tezişçi Gündüz Bakım Ünitesi Merkezi de gezildi.

Merkezdeki engelsiz akademi atölyeleri ile çalışmaları inceleyelerek çalışanlardan bilgi alan Çelik, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yatırım programında yer alan, 4 engelsiz yaşam merkezi, bir sosyal tesis, bir idari bina ile bekçi kulübesinin bulunduğu 4 bin metrekare inşaat alanına sahip, 13 bin metrekarelik kampüs içinde konuşlandırılacak Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı Yapım İşi'nin uygulama projelerinin tamamlandığını, ihale talimatının beklendiğini duyurdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Emlak Eskişehir'de Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı İçin İhale Talimatı Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement