Katar The Pearl, Grohe Ürünleriyle Donatılacak - Son Dakika
Emlak

Katar The Pearl, Grohe Ürünleriyle Donatılacak

Katar The Pearl, Grohe Ürünleriyle Donatılacak

GROHE, Katar “The Pearl”de iki prestijli projeyi mükemmel ürünleriyle donatacak...

08.08.2012 11:00

Katar'daki "The Pearl" yerleşim alanında yer alan "Viva Bahriya" ve "Porto Arabia" projelerinde Grohe'nin Ondus serisi ile Grohe Allure ve Grohe Atrio koleksiyonları kullanılıyo

Dünyanın önde gelen seçkin sıhhı tesisat üreticisi GROHE, Katar'da lüks konutlarıyla büyük ilgi gören 'The Pearl' yerleşim alanındaki iki prestijli projeyi daha kazandı. Arap Riviera'sı olarak anılan beş yıldızlı "Pearl" de yer alan Fas tipi kır evi ve apartmanlarıyla mimari açıdan Magrip'ten esintiler taşıyan "Viva Bahriya" ve marina çevresindeki Riviera benzeri ahşap platformlar boyunca uzanan zarif konut kuleleri "Porto Arabia" projelerinde Grohe ürünleri kullanılacak.

Grohe Katar ve Kuveyt Proje İletişim Müdürü Maguy Makhoul, "Bu Grohe için çok gurur verici bir gelişme. Pearl'deki iki seçkin projeyi bir değil iki ürünümüzle donatmak üzere seçildik. Tedarik edilen GROHE ürünlerinin tümü sadece ayrıcalıklı tasarımlarıyla değil, eşi benzeri olmayan GROHE tarzıyla da öne çıkıyor" dedi.

Taviz vermeyen kalitesi ve son derece sofistike tasarımları nedeniyle seçilen Grohe ürünlerinden Ondus serisi Viva Bahriya projesinde mükemmellik sunarken, Porto Arabia'nın iki ayrı kulesinde GROHE Allure ve GROHE Atrio koleksiyonları da dâhil olmak üzere farklı GROHE bataryaları kullanılıyor.

GROHE, daha önce de bölgede Qanat Quartier ve Madinat Centrale projelerine ürünleriyle kalite, tasarım ve yüksek teknolojisiyle katkıda bulunmuştu.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Katar The Pearl, Grohe Ürünleriyle Donatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement