Samimi ve Şık: İşte Michelle Williams'ın Evi - Son Dakika
Emlak

Samimi ve Şık: İşte Michelle Williams'ın Evi

Samimi ve Şık: İşte Michelle Williams\'ın Evi

Ünlü Amerikalı aktris Michelle Williams’ın evi, büyüleyici atmosferi ve göz alıcı dekorasyonu ile çok özel bir mimari yapı. Brooklyn’deki Boreum Hill semtinde bulunan lüks yapının değeri, Michelle Williams tarafından satın alınmak istenilen dönemde, ünlü gayrimenkul brokerı Brown Harris Stevens tarafından 7.500.000 dolar olarak belirlendi. Ünlü oyuncu, bu ünlü gayrimenkulü 2005 yılındaki erkek arkadaşı, Heath Ledger ile birlikte satın aldı. Etkileyici Mimari Özellikler Ferah ve her açıdan ışık alan mimarisiyle Michelle Willams’ın

30.05.2018 20:19

Ünlü Amerikalı aktris Michelle Williams'ın evi, büyüleyici atmosferi ve göz alıcı dekorasyonu ile çok özel bir mimari yapı. Brooklyn'deki Boreum Hill semtinde bulunan lüks yapının değeri, Michelle Williams tarafından satın alınmak istenilen dönemde, ünlü gayrimenkul brokerı Brown Harris Stevens tarafından 7.500.000 dolar olarak belirlendi. Ünlü oyuncu, bu ünlü gayrimenkulü 2005 yılındaki erkek arkadaşı, Heath Ledger ile birlikte satın aldı.

Samimi ve Şık: İşte Michelle Williams'ın Evi

Etkileyici Mimari Özellikler

Samimi ve Şık: İşte Michelle Williams'ın Evi

Ferah ve her açıdan ışık alan mimarisiyle Michelle Willams'ın evi, 12 metre yüksekliğindeki tavanları ve geniş odaları ile etkileyici bir tasarıma sahip. Doğal ışık alan mutfak ve bahçedeki şahane manzarayı rahatça izlemeye imkan veren geniş pencereler, evin sıcak ve şık atmosferine büyülü bir dokunuş kazandırıyor.

Dört katlı olarak tasarlanmış evde, altı adet yatak odası ve dört buçuk banyo bölümü bulunuyor. Pitoresk bahçe alanı ve üstü kapalı teras, bu yatak odaları ve banyolar tarafından çevreleniyor. Sade ve bir o kadar da etkileyici bir stile sahip oturma odası, zarif çizgiler taşıyor. Rahatlık ve konfor ön planda tutularak döşenmiş oturma odası, orijinal detaylar, eklektik bir dekor; ayrıca modern ve aerodinamik mimari karışımından meydana geliyor.

Sıcacık ve Konforlu Detaylar

Samimi ve Şık: İşte Michelle Williams'ın Evi

Göz alıcı bir zarafete ve davetkar bir sıcaklığa sahip olan bu muhteşem ev, sıcaklık kontrollü bir şarap mahzeni, ısıtmalı zeminler ve şelaleli bir çatı bahçesi gibi inanılmaz geniş imkanlarla dolu olarak tasarlanmış.

Boerum Tepesi'nin popüler Brooklyn semtinde, 126. Hoyt caddesinde bulunan muhteşem şehir evi, oldukça geniş bir iç alan hacmine sahip. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir "loft-like salon kat" olarak tasarlanmış geniş alan, etrafındaki diğer yaşam alanları ile çevreleniyor. Evin sıcak detaylar içeren mimari dekorasyonu, özel bir kütüphane için de yer açılmasına olanak sağlıyor. Geniş kütüphane, yüzlerce kitabın rahatça arşivlenebileceği bir saklama alanı oluşturuyor.

Kusursuz Bir Yaşam Alanı

Samimi ve Şık: İşte Michelle Williams'ın Evi

Michelle Williams'ın evi, misafirlerini girişinden başlayarak çatıya doğru tırmanan sarmaşıklarla karşılıyor. Gür ve yeşil bitki örtüsü, evin genel havasına mistik ve büyülü bir atmosfer kazandırıyor. Geniş oturma ve yatak odalarına sahip ev, banyo detayları ile de dikkat çekiyor. Toplamda 3600 metrekareye yayılmış dört buçuk banyonun en büyük olanını temsil eden ana banyo, çarpıcı mimari detayları ile göze çarpıyor. Siyah ve beyaz mermerle tasarlanmış zemin, oldukça etkileyici bir görünüme sahip. Antika özelliği taşıyan çift lavabo ve ayrıca pençe ayaklı küvet, banyoya adeta sihirli bir görünüm kazandırıyor.

Williams'ın evi, o kadar rahat ve kusursuzdu ki kariyerine odaklanmak ve "biraz olsun rahatını bozmak" adına LA'ya taşındığı söyleniyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Samimi ve Şık: İşte Michelle Williams'ın Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement