Ezgi Mola'nın değişimi şaşırttı! Yeni görünümü merak uyandırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ezgi Mola'nın değişimi şaşırttı! Yeni görünümü merak uyandırdı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ezgi Mola\'nın değişimi şaşırttı! Yeni görünümü merak uyandırdı

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın Organize İşler: Karun Hazinesi çekimleri sırasındaki görünümüyle son fotoğrafları arasındaki fark dikkat çekti. Daha önce düzenli spor yaptığını ve beslenmesine özen gösterdiğini açıklayan Mola'nın yeni görünümü merak uyandırdı. Haftada 4-5 gün pilates yaptığını söyleyen oyuncunun ağustos ayında Alaçatı'da rüzgâr sörfü dersleri aldığı da ortaya çıktı.

Ezgi Mola, son görüntülerindeki değişimiyle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun Organize İşler: Karun Hazinesi çekimlerindeki haliyle yeni fotoğrafları arasındaki fark, takipçilerinin ilgisini çekti.

Ezgi Mola'nın değişimi şaşırttı! Yeni görünümü merak uyandırdı

EZGİ MOLA'NIN DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, bu kez rol aldığı yapımlarla değil, değişen görünümüyle dikkatleri üzerine çekti. Organize İşler: Karun Hazinesi çekimleri sırasında kaydedilen görüntüleri ile son fotoğrafları karşılaştırılan oyuncunun iki dönem arasındaki görünüm farkı merak konusu oldu. Mola'nın yeni görünümü, daha önce yaptığı spor ve beslenme açıklamalarını da yeniden akıllara getirdi. Ünlü oyuncu, günlük yaşamında düzenli egzersize önem verdiğini ve beslenmesine dikkat ettiğini anlatmıştı.

Ezgi Mola'nın değişimi şaşırttı! Yeni görünümü merak uyandırdı

HAFTADA 4-5 GÜN PİLATES YAPIYOR

Ezgi Mola konuk olduğu bir programda spor alışkanlıkları hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Mayıs ayından itibaren düzenli egzersiz yapmaya başladığını belirten Mola, haftada dört veya beş gün pilates yaptığını söylemişti. Beslenmesine de özen gösterdiğini anlatan oyuncu, sporun hayatında önemli bir yer edinmeye başladığını ifade etmişti. Mola, programdaki açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar düzenli spor yapmadım." Düzenli pilates yapan Ezgi Mola'nın sporla ilgisi yalnızca salon egzersizleriyle sınırlı kalmadı. Ünlü oyuncu, ağustos ayında Alaçatı'da rüzgar sörfü dersleri de aldı.

Ezgi Mola'nın değişimi şaşırttı! Yeni görünümü merak uyandırdı

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Byaydin Yeniden Byaydin Yeniden:
    Ülke bitmiş, herkes isyanda burada haber diye yayınladıklarına bakın.. 3 1 Yanıtla
  • Online Money Online Money:
    mola yi ben de versin 0 3 Yanıtla
  • Adem Yurttas Adem Yurttas:
    4-5 gün patates yapıyormuş şaka şaka pilates egzersizleri yapıyormuş 0 1 Yanıtla
  • Murat Türk Murat Türk:
    Güzel bir bayan 1 0 Yanıtla
  • sahabettinkural13 sahabettinkural13:
    organize işler bunlar 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.