Napoli'de kriz devam ediyor! Yıldız futbolcu takıma küstü - Son Dakika
Futbol

Napoli'de kriz devam ediyor! Yıldız futbolcu takıma küstü

Napoli'nin Osimhen ile dalga geçilen bir videoyu yayımlaması büyük tepki çekti. Video, bir süre sonra kaldırıldı ancak oyuncu, Instagram hesabından Napoli formasıyla görüldüğü tüm paylaşımları sildi.

27.09.2023 18:53  Güncelleme: 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A'da geçen yılın şampiyonu Napoli, Victor Osimhen ile dalga geçilen bir videoyu sosyal medyada yayımladı. Osimhen'in menajeri kulübü dava açmakla tehdit etti.

TİKTOK VİDEOSU BAŞLARINA İŞ AÇTI

Kulübün TikTok hesabında paylaşılan videoda, Bologna ile oynanan maçta Osimhen'in kaçırdığı penaltı görülüyor. Osimhen, çok ince ve hızlandırılmış bir şekilde seslendirilerek "Bana penaltı ver lütfen!" diye bağırmış gibi gösteriliyor.

PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Video silindi ama Nijeryalı futbolcu, Instagram hesabından Napoli formasıyla görüldüğü paylaşımlarını sildi.

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

24 yaşındaki yıldızın menajeri Roberto Calenda da dün akşam bir açıklama yaparak, "Napoli'nin TikTok resmi profilinde yaşananlar kabul edilemez. Victor'la alay eden bir video kamuya açık şekilde yayımlandı ve ardından, biraz geç kalındıktan sonra silindi" dedi.

"YASAL YOLLARA BAŞVURMA HAKKIMIZI SAKLI TUTUYORUZ"

BBC Türkçe'nin haberine göre menajeri, Osimhen'in son dönemde medyatik yargılamalara ve yalan haberlere maruz kaldığını, Napoli'nin bu paylaşımının da bu muameleye ek olarak oyuncuya ciddi zarar verdiğini belirtti. Calenda, "Osimhen'i korumak için yasal yollara başvurma hakkımızı saklı tutuyoruz" dedi.

Napoli\'de kriz devam ediyor! Yıldız futbolcu takıma küstü
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Futbol

Son Dakika Futbol Napoli'de kriz devam ediyor! Yıldız futbolcu takıma küstü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement