Call of Duty oyunları Xbox Game Pass'e geliyor - Son Dakika
Gamegar

Call of Duty oyunları Xbox Game Pass'e geliyor

Call of Duty oyunları Xbox Game Pass\'e geliyor

Xbox Başkanı Phil Spencer, Microsoft'un Call of Duty'yi Xbox Game Pass'e koymayı planladığını doğruladı ve anlaşma yapıldıktan sonra Call of Duty oyunlarını Xbox'ta başladığı gün PlayStation'da başlatacaklarını da doğruladı.

01.09.2022 16:19

Microsoft'un Activision Blizzard'ın 68 milyar dolarlık satın alımı tamamlandığında Xbox Game Pass aracılığıyla Call of Duty, Overwatch ve Diablo oynanabilecek.

CALL OF DUTY OYUNLARI XBOX GAME PASS'E GELİYOR

Spencer'ın yaptığı son dakika duyurusunda, "İnsanların platformlar ve cihazlar arasında birbirleriyle oynamalarını sağlamaya devam edeceğiz" sözlerine yer verdi ve Call of Duty'nin PlayStation'da devam eden kullanılabilirliği konusundaki endişelerini ve birleşme sonrası Xbox'ın aboneliği aracılığıyla sunarak "rakiplerini rekabet gücüne zarar vermek" için serinin sahipliğini potansiyel olarak kullanabileceğini belirtti.

Microsoft başkanı Brad Smith, " Sony, endüstri lideri olarak, Call of Duty için endişelendiğini söylüyor, ancak aynı oyunu aynı gün hem Xbox hem de PlayStation'da kullanıma sunmaya kararlı olduğumuzu söyledik" dedi. "İnsanların oyunlara daha az değil, daha fazla erişebilmesini istiyoruz."

Call of Duty oyunları Xbox Game Pass'e geliyor
Call of Duty Modern Warfare

Son Dakika Gamegar Call of Duty oyunları Xbox Game Pass'e geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement