15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Bulut: "Psikolojik Baskı Görsünler, Tek Tip Olsun Kıyafetleri" - Son Dakika
Genel

15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Bulut: "Psikolojik Baskı Görsünler, Tek Tip Olsun Kıyafetleri"

15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Bulut: "Psikolojik baskı görsünler, tek tip olsun kıyafetleri" 15 Temmuz Gaziler Plaformu üyeleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ilişkin davayı takip ettiİSTANBUL - 15 Temmuz Gaziler Platformu başkanı Erol Bulut ve platform üyeleri, Silivri'de 143...

10.10.2017 13:38

15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Bulut: "Psikolojik baskı görsünler, tek tip olsun kıyafetleri"

15 Temmuz Gaziler Plaformu üyeleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ilişkin davayı takip etti

İSTANBUL - 15 Temmuz Gaziler Platformu başkanı Erol Bulut ve platform üyeleri, Silivri'de 143 sanığın yargılandığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ilişkin davayı takip etti.

Fetullahçı Terör Örgütü 15 Temmuz darbe girişimi sırasında reklamcı Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da aralarında bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan olaylara ilişkin 135'i tutuklu 143 sanığın yargılanmasına bugünde devam ediliyor. Duruşmayı aralarında AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, 15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut, AK Parti ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş ve gazilerde yakından takip ediyor. Duruşma arasında 15 Temmuz Gaziler Platformu adına Başkan Erol Bulut bir açıklama gerçekleştirdi.

Başkan Bulut yaptığı açıklamada, şehitlere rahmet dileyerek konuşmasına başladı. Bulut, duruşma esnasında davayı dinleyenleri daha metanetli olmaya davet ederek, " Biraz daha metanetli olmamız lazım içeride. Bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz onlarda bizi tahrik ediyor hainler. Tiyatro çeviriyorlar içeride bizim gördüğümüz. Biz adaletimize devletimize güveniyoruz. Devlet millet el el bu sorunun üstesinden geleceğiz. Halen bu FETÖ davası bitmiş değil. Esas olan bizim birlik beraberliğimiz. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bizi bölemeyecekler hayallerine ulaşamayacaklar. Biz bunların en ağır cezayı almalarını istiyoruz. Birde şunu devlet büyüklerimizden rica ediyoruz mümkün bir kanun değişikliği yapılsın her bir müebbete ayrı ceza verilsin. Olamıyorsa da bu hainler kravatlı falan gelmesinler psikolojimizi bozmasınlar. Cezaevi şartlarından indirgesinler 3 numara tıraş yapılsın kıyafetleri tek tip olsun bize psikolojik baskı yapacak şekilde gelmesinler. Bizim yanımıza geldiklerinde biraz suçlu olduklarını hissetsinler. Psikolojik baskı görsünler. Literatüre sivil gazilik ilk defa bu dönemde girdi. Muasır medeniyetler seviyesine 2023 diyor büyüklerimiz ama daha önce geçmemiz lazım. Ülkemizde tecrit uygulanmaya çalışıyor. Amerika içerisinde bir ajan alıyoruz. Amerika bize vermemeye çalışıyor. Savaş devam ediyor. Onun için her an uyanık olacağız. Teyakkuzda olacağız" dedi.

15 Temmuz gazilerinden Yüksel Akın ise 15 Temmuz'da köprüde gazi olduğunu dile getirerek, "O hainlerin bu milleti elinde bayrak olan milleti nasıl vurduğunu ben birebir gözümle gördün. Şimdi burada tiyatro oynuyorlar. Allah razı olsun hakimlerimiz avukatlarımız dersine çalışmışlar. Bunlar en ağır olan cezayı almasını istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti böyle bir Cumhurbaşkanı daha görmedi. Bunun peşini bırakmayalım biz ona sahip çıkalım o da bize" diye konuştu.

15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Bulut: "Psikolojik Baskı Görsünler, Tek Tip Olsun Kıyafetleri"
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Bulut: 'Psikolojik Baskı Görsünler, Tek Tip Olsun Kıyafetleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement