Daha Önce Duymadığınız Sizi Şok Edecek 10 Gelenek - Son Dakika
Genel

Daha Önce Duymadığınız Sizi Şok Edecek 10 Gelenek

Video Metni: 10. Yanomamö,Venezuela ve Brezilya'dan kökenini almış büyük bir kabile. Modern yaşamdan uzakta eski geleneklerine sıkı sıkıya bağlı bir kabile. Bu kabilenin insanları dini geleneklerinden dolayı ölü insanın vücudundan herhangi bir parçayı saklamayı yasaklıyor.

15.06.2017 16:36

Video Metni:

10. Yanomamö, Venezuela ve Brezilya'dan kökenini almış büyük bir kabile. Modern yaşamdan uzakta eski geleneklerine sıkı sıkıya bağlı bir kabile. Bu kabilenin insanları dini geleneklerinden dolayı ölü insanın vücudundan herhangi bir parçayı saklamayı yasaklıyor. Bu kabilede biri öldüğü zaman tamamen yakılıyor. Küller ise aile bireyleri arasında paylaştırılıyor ve yeniyor.

9. Tayvan'da damadın akraba ya da arkadaşı gelinin bekaretini alıyor. Gerekçesi: 'Damat böyle sıkıcı bir işle zaman kaybetmesin!..

8. Moritanya'da obezite bir gelenek olmuş. Evlenme çağına gelen kızların en az 60,en fazlada 100 kilo olması gerekiyor.Eğer yemek yemezlerse de kızlar cezalandırılıyor.

7. Amboyna Adası'nda ürünün az olacağı belirlenirse, erkeklerin güneş batımında çıplak olarak tarlaya gidip ekinlerin arasında mastürbasyon yapmaları gerekiyor.

6. Liverpool'da dükkan dekoratörleri, çocuklar vitrini seyrederken kadın vitrin mankenini soyamaz ya da giydiremez.

5. Çek Cumhuriyeti'nde bira banyosu çok moda! Çekler bira banyosunun sağlığa çok iyi geldiğini düşünüyorlar. Sinir sistemi üzerinde rahatlatıcı etkisi olduğuna inanıyorlar.

Devamı videoda yer almaktadır.

Music About;

"Floating Cities" Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Daha Önce Duymadığınız Sizi Şok Edecek 10 Gelenek
Kaynak: Youtube

Son Dakika Genel Daha Önce Duymadığınız Sizi Şok Edecek 10 Gelenek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement