Diyarbakır Yeni Yıla Coşkuyla Girdi - Son Dakika
Genel

Diyarbakır Yeni Yıla Coşkuyla Girdi

Diyarbakır yeni yıla coşkuyla girdi Eğlence mekanları doldu taştıDİYARBAKIR - Diyarbakırlılar yeni yıla coşku ve eğlencelerle girerken, kentin büyük otelleri ile eğlence merkezleri doldu.

01.01.2018 02:43

Diyarbakır yeni yıla coşkuyla girdi

Eğlence mekanları doldu taştı

DİYARBAKIR - Diyarbakırlılar yeni yıla coşku ve eğlencelerle girerken, kentin büyük otelleri ile eğlence merkezleri doldu.

Diyarbakırlılar yeni yıla coşku ve eğlencelerle girerken, kentin büyük otelleri ile eğlence merkezleri doldu. Çevre illerden de kente gelenler yeni yıla halay çekip danslar ederek karşıladı. Yeni yıla neşe ve coşku içinde giren Diyarbakırlılar sağlık, barış, huzur ortamının devam etmesini dileyerek eğlencelerine geç saatlere kadar devam etti. Ağzına kadar dolu olan mekanlarda daha önceden rezervasyon yapmayan vatandaşlar yer bulmakta güçlük çekti.

Yeni yılın huzur ve barış getirmesini dilediğini kaydeden Liv Suit Hotel Genel Müdürü Ferman Zaman, "Bütün Diyarbakır ve Türkiye'deki bütün insanlarımıza yeni yılda barış, sağlık huzur dolu bir sene diliyorum. İnşallah hep böyle barış içinde, güzellik içinde mutluluk içinde geçmesini diliyorum.Ne mutlu insanların böyle güzel eğlenmesi" dedi.

Birlikte yeni yılı kutlamaya gelen Sabahat ve Hanifi Güler Çifti ise, harika bir gece geçirdiklerini ve herkese kucak dolusu sevgi dolu nice mutlu yıllar dilediklerini ifade etti.

Diyarbakır Yeni Yıla Coşkuyla Girdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Diyarbakır Yeni Yıla Coşkuyla Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement